Saturday , December 3 2022

Horoscop zilnic, marţi 1 octombrie 2013

Horoscop-Capricorn

Berbec
Poţi înţelege foarte uşor prin ce trec alţii – empatia există şi nu ai cum să o ignori. Vestea bună este aceea că te afli în poziţia de a lua decizii pentru aceştia, de a alege ceea ce este mai bine pentru ei. Încearcă, totuşi, să nu le încalci liberul arbitru. O zi pe care o poţi petrece alături de cea mai dragă persoană din viaţa ta, savurând licoarea preferată într-o atmosferă de basm. Seara, de preferat.
Taur  
O zi în care sprijinul familiei nu pare să existe. Probabil că ambientul de acasă suferă ceva modificări – fie de stare, fie de spaţiu. Se poate să fii plin de toane, se poate să nu ai chef de nimic, de a auzi ce e mai e nou prin târg, mai ales. În altă ordine de idei, în cazul în care simţi nevoia să te legi de cei din jur, indiferent de motiv, alege-ţi cu grijă ”inamicii”.
Gemeni  
Ai idei din ce în ce mai bune, mai potrivite momentului. Comunitatea în care te afli te vede cu ochi din ce în ce mai buni. Ceea ce reprezintă o parte din prestigiul pe care de atât de mult timp ţi-l doreşti. Este posibil să ai de făcut ceva mai multe drumuri decât de obicei. Spre seară, nu te lăsa pradă intenţiilor altora. Tu vrei linişte, dar eşti chemat la luptă.
Rac 
Aşteaptă-te să ai parte de lucruri la care nici nu te-ai gândit până acum. O zi în care imprevizibilul este omniprezent, deci fii abil şi atent. O zi în care speranţa nu trebuie să te părăsească, exact ca şi în povestea Cutiei Pandorei. Încearcă să nu te refugiezi în plăcerea de a mânca, de prefrat fiind să eviţi şi extravaganţele. În orice caz, nu lua prea în serios ceea ce ţi se întâmplă. Zâmbeşte, viaţa este frumoasă.
Leu 
Îţi este testată abilitatea de a face faţă greutăţilor. Nu te îngrijora, este momentul să observi recunoaşterea pe care o primeşti din partea celorlalţi. De comunicat comunici uşor cu cei din jur, de observat, remarci orice detaliu aparent nesemnificativ, deci ai parte de tot sprijinul astral pentru a te descurca. Fruntea sus!
Fecioara  
Astăzi este una dintre acele zile în care ai tendinţa de a te lăsa dus de val şi de a te simţi jalnic. Nimic mai greşit… Din când în când rezervă-ţi câteva minute pentru a vedea partea frumoasă a vieţii şi pentru a te reconecta cu natura – chiar dacă starea vremii este una nu foarte plăcută. Pe de altă parte, ia în calcul faptul că străinii pe care îi întâlneşti îţi pot aduce veşti proaste. Păstrează o atitudine optimistă.
Balanţă  
În special spre seară se poate accentua tendinţa ta de a crede că toată lumea are ceva cu tine. Cu greu cei din jur îţi pot linişti stările negative. Poate că ar fi mai bine dacă ai ieşi cu prietenii în oraş, ori măcar la o plimbare – cu echipamente adecvate stării actuale a vremii, evident. Este de preferat să eviţi bârfele şi zvonurile, nu-ţi pleca urechea la informaţii neverificate.

Scorpion  

Apreciat la locul de muncă, având meritele recunoscute, eşti persoana care face în aşa fel încât să ţină legat grupul din care face parte. De această dată, de tine depinde mersul bun al lucrurilor. Numai că, încearcă să nu devii dictatorial. Adevărata înţelepciune constă în a folosi puterea de care dispui într-un mod pozitiv. Învaţă să comunici cu cei din jur într-o manieră benefică ambelor părţi.
Săgetător 
Deocamdată nu stai pe roze, deşi ai această senzaţie. Se poate să ai probleme ulterior, dacă nu te confrunţi cu ceea ce ţi se întâmplă cu adevărat. De ajutor  îţi este lumina interioară şi spiritul tău vesel. Dorinţa de părăsi locurile şi situaţiile în care nu te simţi în largul tău este mare, dar poate ar fi mai bine dacă te-ai refugia în familie şi mai ales alături de copiii tăi. De evitat superficialitatea.
Capricorn 
Ai parte de o zi în care observi cum muntele se cutremură sub tine, cum apele învolburate îneacă ţărmul, iar oamenii se comportă precum o turmă înnebunită. Bucură-te, căci nu faci parte dintre aceştia. Dar s-ar putea ca de tine să depindă direcţia lor. Nu ceda şi orientează-te pentru a găsi cel mai bun drum. Restructurează totul în jurul tău. Oamenii te pot părăsi, dar Cel de Sus niciodată.
Vărsător  
Calm şi blajin, pe alocuri zâmbitor, eşti reprezentarea bătrânului sfetnic înţelept. Ceea ce îi va atrage alături de tine pe toţi cei care au nevoie de omângâiere. Dar cum nimeni nu este perfect, tânjeşti după o persoană care să te înţeleagă aşa cum tu îi înţelegi pe ceilalţi. Însă, este de preferat să nu dezvolţi dependenţe în această perioadă. Deci nici astăzi. Împacă-te cu soarta pe care o ai, deocamdată cel puţin.
Peşti  
O zi în care toţi cei din jurul tău ar trebui să îţi accepte sfaturile – nu înseamnă că o vor şi face, însă. Deci nu îţi impune părerile cu orice preţ. Te preocupă hrana, de orice fel ar fi aceasta, implicit cea spirituală. Nu uita că nimănui nu îi plac persoanele care se autovictimizează, deci păstrează pentru tine sensibilitatea şi punctele slabe. Păstrează imaginea unei persoane puternice.

Vezi si

Foresta încheie anul cu o deplasare dificilă la Bacău

  “Galben-verzii” joacă pe terenul celei de-a doua clasate sâmbătă, de la ora 14.00 Foresta …