Thursday , December 1 2022

Horoscop zilnic, luni 7 octombrie 2013

Horoscop-2011-Leu

Berbec
Gândurile şi eforturile îţi vor fi atrase de banii şi bunurile pe care le administrezi în comun cu un partener de viaţă, cu cei de afaceri sau de favorurile care le ai de pe urma colaborărilor. Se pare că traversezi o perioadă în care eşti nevoit să cheltuieşti pe trebuinţele copiilor sau pe hobby-urile tale. Pe de altă parte, trebuie să achiţi facturi restante, taxe sau alte tipuri de datorii. Relaxează-te şi alcătuieşte o listă cu cheltuielile prioritare. După-amiază ar fi bine să te detaşezi de tumult cotidian şi să stai de vorbă cu cei dragi.
Taur 
Relaţiile parteneriale se cer reconfigurate. Fie că este vorba despre partenerul de viaţă, fie despre colaborările profesionale, gustul dulce-amar predominant în ultima perioadă în acest segment de viaţă te impulsionează să îţi schimbi atitudinea vizavi de persoanele implicate. Totuşi, deocamdată tu eşti vulnerabil faţă de tot ce se petrece în jurul tău. De aici poţi dezvolta fără să îţi dai seama o judecată subiectivă. Detaşează-te şi ai încredere că totul se desfăşoară în favoarea ta.
Gemeni 
Preocupările legate de serviciu te pot obosi mult astăzi. Pe de o parte, ai multe îndatoriri de făcut pe care este bine să le faci singur. Relaţiile colegiale sunt fluctuante, de aceea fii prudent. Sănătatea este vulnerabilă pe segmentele aparatului uro-gential, însă nu se recomandă analizele, consultaţiile sau intervenţiile chirurgicale. După-amiază rezervă-ţi momente pentru o plimbare în aer liber. Alcătuieşte-ţi un alt program zilnic, încare să alternezi orele de muncă cu cele de odihnă.
Rac 
Este o zi în care activităţile legate de copii te preocupă cel mai mult. Talentul tău pedagogic iese la iveală în chip minunat, reuşind astfel să îţi îmbunătăţeşti relaţiile cu generaţia tânără. Cu toate că nemulţumirile sentimentale persistă, din când în când apar raze de lumină şi te deschizi sufleteşte din nou către cei dragi. Pe de altă parte, ai în vedere şi hobby-urile tale, deoarece în timp ele se vor transforma în adevărate profesii, care îţi vor aduce atât bani, cât şi succese. După-amiază este potrivită o mică distracţie cu cineva apropiat.
Leu 
Debutul săptămânii îţi aduce în atenţie relaţiile familiale şi nevoile casei în care locuieşti. Sunt momente favorabile pentru dialoguri cu membrii familiei pe teme de patrimoniu sau pe alte chestiuni comune. Sunt posibile altercaţii cu cei dragi, însă foloseşte-ţi şarmul şi generozitatea sufletească pentru a îmbunătăţi atmosfera. În spaţiul în care locuieşti, chiar este nevoie de reamenajări. Verifică în permanenţă sursele de apă şi aplică reparaţiile necesare.
Fecioara 
Se conturează o zi cu discuţii şi întâlniri cu persoane din anturajul apropiat. Emotivitatea este accentuată, iar subiectivismul celor discutate la fel. Bine ar fi să observi atent cum se desfăşoară evenimentele în preajma ta şi să asculţi ce spun ceilalţi. Evită să îţi expui părerile şi concluziile trase în urmă celor observate. După-amiază, delectează-ţi sufletul cu o lectură plăcută sau studiază o temă care îţi foloseşte în domeniul profesional în care activezi. Prudenţă la conflictele ascunse de la serviciu.
Balanţă 
Ziua îţi poate aduce noutăţi în plan financiar. Poate fi vorba despre informaţii legate de schimbarea salarizării sau a condiţiilor de muncă de la serviciu. Tot ce se petrece pe această zona are bătaie lungă, aşa încât ia aminte. Pe de altă parte există o discrepanţa între dorinţa de a cheltui mult şi neputinţa de a-ţi satisface această dorinţa. Detaşează-te, rezumă-te la strictul necesar vizavi de cumpărături şi evită planurile de investiţii sau asocieri în afaceri. Cheltuieşte-ţi cu măsură şi energia vitală.
Scorpion 
Contextul astral de astăzi anunţă evenimente importante. Sunt momente excelente de a te preocupa în mod special de tine şi de treburile care te privesc doar pe tine. Eşti tentat să te amesteci în ale altora, dar nu se recomandă. Energia de care dispui foloseşte-o pentru priorităţile tale. După-amiază, rezervă-ţi momente pentru un tratament de înfrumuseţare, pentru un masaj sau pentru o şuetă cu un prieten drag.
Săgetător 
Ai nevoie de odihnă şi detaşare de cotidian. Acordă o atenţie sporită sănătăţii aparatului uro-genital, deoarece afecţiunile acestuia îţi pot crea neplăceri. De evitat pe cât posibil consultaţiile, analizele medicale şi intervenţiile chirurgicale, deoarece există riscul unor erori greu de îndreptat. Ocupă-te de treburi uşoare şi adoptă o dietă potrivită ţie. La serviciu există tensiuni, însă la tine este hibă. Ai nevoie să îţi modelezi filozofia de viaţă şi să accepţi şi parererile sau doleanţele celorlalţi.
Capricorn 
Începutul săptămânii îţi aduce în atenţie relaţiile cu prietenii. O discuţie de taină cu unul dintre aceştia îţi poate oferi informaţii preţioase vizavi de modul în care îţi investeşti resursele materiale, dar şi pe cele energetice. Pe de altă parte, se prefigurează în preajma ta şi chestiuni parteneriale care îţi pot afecta imaginea publică sau relaţiile cu şefii şi autorităţile. Fii prudent şi ascultă sfaturile celorlalţi. După-amiază ţi-ar prinde bine o ieşire în oraş cu cei dragi.
Vărsător 
Tumultul profesional de astăzi îţi anunţă schimbări importante în carieră. Tot ce întreprinzi în acest segment de viaţă şi activitate ar fi bine să o faci cu prudenţă, însă cu inima deschisă deoarece îţi aranjezi traseul profesional pentru mulţi ani de acum încolo. Pe de altă parte, colaboratorii sau chiar partenerul de viaţă te pot împiedica în demersurile tale. Ascultă şi sfaturile sau reproşurile acestora şi în consecinţă ia deciziile potrivite ţie.
Peşti 
Veştile legate de străinătate îţi dau bătăi de cap. Unele îţi convin, sunt de bun augur, însă altele te indispun. Ar fi bine să te bucuri şi să foloseşti tot ce afli şi nu în ultimul rând să îţi revizuieşti programul, astfel încât să laşi evenimentele să se desfăşoare după voia universului. Studiile pe termen lung ar fi o temă bună de abordat în această perioadă. După-amiază, alături de cei dragi, răsfaţă-te cu vizionarea unei piese de teatru, a unui film bun sau provoacă o discuţie filozofică despre lume şi viaţă.

Vezi si

Ioan Stan, de 1 Decembrie: Faptele noastre bune, realizările noastre, sunt cel mai înalt omagiu pe care îl putem aduce țării

Senatorul Ioan Stan, liderul PSD Suceava, a transmis un mesaj în care arată că încărcătura …