Saturday , October 1 2022

Horoscop zilnic, luni 3 iunie 2013

Berbec
Debutul săptămânii îţi aduce multe energie şi dorinţa de a te implica în mai multe treburi. Stările tale de spirit sunt schimbătoare şi de aici poţi gafa serios în relaţiile cu ceilalţi. Temperează-ţi elanul şi ocupă-te doar de îndatoririle tale. După-amiază este favorabilă unui tratament cosmetic, unui program de exerciţii fizice sau unei plimbări prin magazinele preferate. Fii prudent în relaţiile cu membrii familiei.
Taur
Contextul astral te predispune la interiorizare şi la discuţii de taină. Ar fi bine să te ocupi doar de treburi uşoare şi să fii cât mai discret. Segmentele capului şi aparatului renal sunt vulnerabile, aşa încât ai grijă ce mănânci, hidratează-te suficient şi dormi mai mult. Este posibil să afli informaţii preţioase legate de domeniul profesional. După-amiază sunt momente bune pentru a-ţi creiona planuri de viaţă şi chiar te poţi gândi la o nouă profesie.
Gemeni
Întâlnirile şi dialogurile cu prietenii sunt interesante şi pline de neprevăzut. Este posibil să revezi o cunoştinţă mai veche, de care nu mai ştiai nimic de mult timp. Ar fi bine să fii discret. Evită să îţi divulgi planurile şi intenţiile, dar mai ales abţine-te de la comentarii nefondate pe marginea unor subiecte pe care le cunoşti puţin sau deloc. Surplusul de energie l-ai putea canaliza prin exerciţii fizice sau plimbări în aer liber.
Rac
S-ar putea să fii invitat la şedinţe cu şefi sau cu reprezentanţi ai unor instituţii oficiale. Posibil să trebuiască să iei cuvântul, să explici mersul activităţilor profesionale şi să faci propuneri de îmbunătăţire a acestora. Neprevăzutul este la cote înalte, aşa încât alege-ţi cuvintele cu grijă şi susţine-ţi punctele de vedere cu dovezi palpabile. Imaginea ta în ochii celorlalţi se va modifica, în funcţie de prestaţia de astăzi.
Leu
Veştile din şi despre străinătate sunt multe, bulversante şi greu le poţi urma firul. Poate fi vorba despre călătorii îndepărtate sau despre cursuri, forme de instruire ce se desfăşoară pe termen lung. Ia în calcul şi faptul că deocamdată, lucurile nu stau cum ai dori tu. După-amiază mergi la un spectacol de teatru, la un film sau lecturează o carte cu teme filozofice. Atenţie la prieteni şi aşa-zişii protectori, pe care ar fi bine să te bazezi mai puţin deocamdată!
Fecioară
Ziua este favorabilă achitării facturilor, taxelor sau relaţionării cu instituţiile financiare. Este posibilă o răsturnare de situaţie vizavi de banii şi bunurile pe care le deţii cu partenerul de viaţă sau cu parteneri de afaceri, colaboratori. Fii prudent şi ţine o evidenţă strictă a tuturor documentelor financiare, deoarece erorile sunt greu de controlat şi remediat. Cheltuieşte strictul necesar şi evită împrumuturile şi investiţiile.
Balanţă
Relaţiile parteneriale sunt tensionate şi cu greu se poate cădea la pace. Ar fi bine să rămâi implicat doar în colaborările şi parteneriatele care te pun în valoare suficient de mult, încât să merite efortul. Pe de altă parte, ia în calcul faptul că oricând se poate destrăma orice parteneriat. Motivele discrepanţelor cu ceilalţi sunt legate de ideologie, crez, filozofie de viaţă. Susţine-ţi punctele de vedere cu fermitate.

Scorpion
La serviciu se anunţă multă forfotă. Dozează-ţi eforturile, pentru că organismul este obosit şi funcţionează la capacitate redusă. Evită provocările colegiale şi ocupă-te doar de treburile tale. Segmentele capului sunt vulnerabile, însă pe cât posibil foloseşte doar remedii naturiste. Ar fi bine să îţi rezervi momente de odihnă, plimbări în aer liber şi să adopţi o dietă de sezon. Atenţie la bani! Cheltuieşte strictul necesar şi achită-ţi datoriile la timp.
Săgetător
Relaţiile sentimentale şi cele cu copiii sunt punctele vulnerabile ale zilei. Nemulţumirile pot ieşi la iveală în chip spectaculos, însă cu puţin efort şi înţelegere faţă de nevoile şi doleanţele celorlalţi poţi depăşi ziua cu bine. Motivele conflictelor sunt legate de banii şi bunurile comune. Tu vrei să investeşti, să câştigi mai mult, iar cei apropiaţi vor să îţi cheltuieasca toată agoniseala. După-amiză, o activitate recreativă îţi bucură şi linişteşte sufletul.
Capricorn
Relaţiile familiale şi treburile gospodăreşti te solicită din plin. Este nevoie să discuţi pe îndelete cu cei dragi despre casă, grădină şi investiţiile aferente. Posibil ca un membru al familiei să vină cu propuneri inedite, ce vizează mutarea într-un alt oraş, altă ţară. Achiziţionarea unor bunuri patrimoniale este un alt aspect de luat în calcul. Discuţiile se vor purta pe tonuri zgomotoase, de aceea fii prudent.
Vărsător
Se pare că ai multe drumuri de făcut pe distanţe scurte. Fie este nevoie să rezolvi chestiuni profesionale, fie un prienten sau o rudă îţi solicită ajutorul. În toate cazurile, evită să te implici emoţional sau să ajuţi mai mult decât ţi se cere. Mentalul îţi este animat de idei măreţe, dar aşteaptă alte perioade mai favorabile pentru a le comunica şi celor dragi. Atenţie la sănătatea aparatului digestiv şi osos!
Peşţi
Cheltuielile sunt la ordinea zilei. Fie că este nevoie de cumpărături necesare traiului zilnic, fie că vrei să ajuţi pe cineva drag cu bani, cadouri sau favoruri, fie că trebuie să achiţi facturi şi taxe, tot vei avea mai puţini bani în buget la finalul zilei. Bine ar fi să cumperi şi să oferi strictul necesar, chiar dacă imboldurile de a fi generos sunt la cote mari. Veniturile tale din munca proprie sunt inconstante, puţine, iar de la alţii nu se întrezăresc ajutoare. 

Vezi si

COD GALBEN de ploi și vijelii pentru jumătatea de vest a județului Suceava

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis sâmbătă o avertizare meteo COD GALBEN de instabilitate …