Monday , December 5 2022

Horoscop zilnic, luni 16 septembrie 2013

Horoscop-Taur

Berbec
Astăzi îţi doreşti mai mult ca oricând ajutorul prietenilor sau al unui protector. Bine ar fi să te bazezi mai mult pe forţele tale, pentru că ceilalţi nu prea pot să te ajute. Evită discuţiile contradictorii, reproşurile şi deciziile importante. Informaţiile pe care le primeşti te pot alarma, însă dacă ai să priveşti partea plină a paharului, te vei linişti şi vei găsi soluţii bune la orice situaţie în care eşti implicat. După-amiază sunt momente favorabile unui masaj sau unei plimbări în aer liber.

Taur

Zona profesională îţi acaparează toate gândurile şi eforturile astăzi. Fii prudent, deoarece sunt posibile altercaţii, atât cu şefii, cât şi cu colegii de serviciu. Vrei să faci mult prea mult la serviciu, faţă de cât trebuie şi mai ales faţă de cât eşti plătit. Dozează-ţi eforturile, lucrează în echipă şi discută prudent cu toţi ceilalţi. După-amiaza este favorabilă unei întâlniri amoroase sau unei reuniuni cu cei dragi. Protejează-ţi sănătatea şi din când în când stai de vorbă cu terapeuţi naturişti vizavi de liniştirea mentalului tău.
Gemeni
Studiile şi călătoriile sunt temele principale ale acestei zile. Totuşi, dacă ai de făcut demersuri necesare acestora sunt posibile amânări şi întârzieri greu de prevăzut. Nu pune la suflet şi ai răbdare, deoarece în câteva zile totul se va rezolva aşa cum îţi doreşti. Evită discuţiile aprinse şi replicile tăioase. Pentru orele după-amiezii, ţi-ar prinde bine vizionarea unui spectacol de teatru, de muzică sau lecturarea unor cărţi filzofice.
Rac
Ziua îţi aduce fluctuaţii în plan financiar. Sunt posibile nemulţumiri vizavi de banii şi bunurile pe care le ai în comun cu alţii. Fie trebuie să faci cheltuieli suplimentare pentru partenerul de viaţă, pentru copii sau datorită colaboratorilor, fie descoperi restanţe la achitarea unor facturi sau credite. Indicat este să analizezi situaţia cu calm şi răbdare, înainte de a acuza pe cineva. După-amiază, interesul îţi va fi atras de partea nevăzută a lucrurilor, aspect care te va ajuta să îţi lămureşti evenimentele din ultima perioadă.
Leu
Debutul săptămânii îţi aduce în atenţie relaţiile parteneriale. Eşti combativ şi cu greu îţi intră cineva în voie. Fii prudent şi ţine cont şi de părerile şi munca celorlalţi. Prezintă-ţi cu încredere punctele de vedere, planurile de lucru şi vei vedea că până la urmă toată lumea te va susţine. După-amiază, rezervă-ţi momente pentru partenerul de viaţă şi pentru cei dragi. Temele principale de discutie se învârt în jurul sectorului domestic, a relaţiilor cu străinătatea şi a călătoriilor lungi.
Fecioara
Debutul săptămânii îţi aduce multe treburi de făcut în sfera profesională. Interesant este că înţelegi multe dincolo de cuvinte, aspect care îţi va oferi siguranţă şi idei bune. Este posibil să observi o nouă rută profesională, însă deocamdată aceasta pare să aibă diverse obstacole. Conflictele de la serviciu sunt încă pe rol, de aceea fii prudent şi rezervat. Pe de altă parte, organismul tău are nevoie de odihnă şi niscai îngrijiri medicale. Terapiile naturiste şi o plimbare în aer liberdupă-amiază te vor ajută mult.
Balanţă
Îţi doreşti mai mult antren şi veselie în preajma ta. Persoana iubită şi copiii sunt oamenii spre care îţi îndrepţi atenţia, pentru că astăzi doar alături de ei poţi petrece clipe amuzante şi relaxante. Eşti vorbăreţ, pus pe şotii şi de aici rişti să spui vrute şi nevrute. Rezervă-ţi momente pentru a te ocupa de un hobby sau pentru a-i invita pe cei dragi la o mică petrecere surpriză. Uşor de remarcat este faptul că eşti superficial în felul în care îţi manifeşti iubirea faţă de cei apropiaţi.
Scorpion
Începutul săptămânii este propice rezolvării chestiunilor legate de casă şi familie. Fie că este vorba despre reparaţii, curăţenii sau planuri de reamenajări interioare, ai idei bune şi spor în toate. Sunt posibile altercaţii cu reprezentanţii unor firme, instituţii ale căror servicii le-ai folosit sau vrei să le foloseşti în rezolvarea demersurilor necesare în sectorul domestic. Ai răbdare şi evită conflictele. Sfătuieşte-te cu membrii familiei şi alegeţi împreună soluţiile viabile pentru îmbunătăţirea condiţiilor de locuit.
Săgetător
O zi cu multe drumuri pe distanţe scurte, fie în vizită la o rudă sau un prieten apropiat, fie este nevoie să rezolvi chestiuni profesionale legate de serviciu. Totuşi, nu pune bază pe cele discutate sau rezolvate astăzi, pentru că este posibil că peste câteva zile să reiei totul. Emotivitatea şi subiectivismul sunt la cote înalte, de aceea evită implicarea în problemele altora. După-amiază ar fi bine se ieşi la o plimbare cu un prieten drag.
Capricorn
Eşti preocupat de veniturile tale obţinute din activitatea desfăşurată la serviciu. Discuţiile cu un şef îţi sunt favorabile, pentru că vorbeşti bine, ai idei bune şi pe deasupra intuiţia te poate ajuta mult astăzi. Evită eforturile prea mari, deoarece energia vitală este fluctuantă şi rişti să îţi slăbeşti organismul. Până spre seară vei reuşi să desluşeşti iţele capitolului financiar şi să întrezăreşti soluţii bune. Totuşi, evită cheltuielile nefondate şi investiţiile.
Vărsător
Astăzi eşti capricios, trecând foarte uşor de la o stare de spirit la alta. Bine ar fi să te ocupi doar de activităţi de rutină şi să eviţi spaţiile aglomerate. Pe dealtă parte, eşti tentat să intervii prea mult în treburile altora, aspect indezirabil. Planifică-ţi treburile pentru întreagă săptămână şi introdu printre picături şi o programare la un salon de întreţinere corporală sau un program de exerciţii fizice uşoare. După-amiază fii prudent în relaţia cu partenerul de viaţă, dar şi în cele de colaborare socio-profesională.
Peşti
Ai un aer misterios astăzi. Discreţia şi izolarea îţi sunt cele mai potrivite, deoarece trupul şi sufletul tău au nevoie de repaus. Eşti preocupat de cele petrecute la serviciu şi eşti tentat să dai replici tăioase. Ţine-ţi firea şi lasă-i în pace pe ceilalţi. Evită, pe cât posibil consultaţiile, analizele medicale şi intervenţiile chirurgicale, deoarece cu puţin efort vei depăşi ziua cu bine. Foloseşte remedii naturiste pentru a-ţi îmbunătăţi starea şi plimbă-te pe malul unei ape.

Vezi si

Patru autoutilitare dintr-o parcare din Șcheia au fost distruse de un incendiu (FOTO, VIDEO)

Duminică seara a fost semnalată izbucnirea unui incendiu la o autoutilitară dintr-o parcare de pe …