Saturday , December 3 2022

Horoscop zilnic, luni 13 mai 2013

Berbec
Debutul săptămânii îţi aduce multe călătorii pe distanţe scurte. Fie că pleci în scop profesional, fie eşti nevoit să îţi vizitezi o rudă aflată la ananghie, ai grijă şi nu te implica emoţional. Este posibil ca ceva mai târziu să reiei activităţile de astăzi. Pe de altă parte, orice formă de instruire personală îţi va atrage gândurile. Lasă deciziile majore pentru alte zile mai bune. Mentalul îţi este confuz şi poţi spune lucruri nepotrivite!
Taur
Eşti preocupat îndeaproape de câştigurile obţinute în urma unei activităţi desfăşurate la un loc de muncă. Deocamdată, se pare că munca pe care o prestezi îţi face plăcere şi îţi aduce şi venituri substanţiale. Astăzi poţi primi o sumă de bani sau poţi afla veşti îmbucurătoare legate de condiţiile de muncă. Atenţie la tentaţia de a cheltui mult! Recomandabil este să îţi pui bani deoparte, de care să ştii doar tu.
Gemeni
Stările tale de spirit fluctuează mult. Dorinţa de a te ocupa de mai multe treburi odată te va obosi şi îţi va crea serioase neplăceri cu ceilalţi. De reţinut că ceea ce întreprinzi astăzi nu va avea rezultatul scontat. Cel mai bine ar fi să te ocupi de propriul tău trup, mergând la un tratament de îngrijire corporală sau la o plimbare în aer liber. Sănătatea este şubredă în continuare, aşa încât acordă-i atenţia cuvenită. Atenţie la relaţiile profesionale!
Rac
Ziua este potrivită izolării şi meditaţiilor în locuri sfinte. Oboseala îşi va spune cuvântul, de aceea fii prudent şi dozează-ţi eforturile. De evitat pe cât posibil consultaţiile, analizele medicale şi intervenţiile chirurgicale! Remediile naturiste, plimbările în aer liber şi somnul îţi pot fi de mare folos. Analizează pe îndelete ce se petrece în preajma ta şi aplică toate corecţiile necesare îmbunătăţirii vieţii tale.
Leu
Conjuncturile de astăzi îţi vor aduce în preajmă prietenii şi aşa-zişii protectori sau susţinători. Se pot isca discuţii agreabile, interesante, însă spre finalul zilei vei constata că au fost doar simple conversaţii fără urmări serioase. Bine ar fi să nu îţi divulgi planurile de viitor şi să asculţi mai mult decât să vorbeşti. Fii încontinuare prudent în sectorul profesional, pentru că în orice clipă pot apărea neplăceri.
Fecioară
Ochii şi urechile lumii sunt îndreptate spre tine. Unii vor încerca să îţi strice imaginea sau chiar statutul social. Sunt posibile altercaţii cu un şef sau cu reprezentanţii unor instituţii oficiale. Susţine-ţi punctele de vedere, dar ia aminte şi la ce ţi se spune sau recomandă. După-amiaza zilei îţi va aduce recunoaşterea meritelor profesionale sau măcar îmbunătăţirea climatului de la serviciu.
Balanţă
O discuţie cu cineva aflat departe de graniţele ţării te poate pune pe gânduri. Sunt momente şi discuţii pasagere, aşa încât evită îngrijorările nefondate. În prima parte a zilei, demersurile legate de călătorii sau de studii ar putea eşua, de aceea lasă-le pentru alte zile mai favorabile. După-amiază se recomandă vizionarea unei piese de teatru, vizitarea unei galerii de artă sau discuţii pe teme spirituale cu prietenii.
Scorpion
Ziua îţi aduce în atenţie achitarea unor facturi restante sau demersuri legate de instituţii financiare. De evitat, pe cât posibil, semnarea documentelor importante, deciziile majore sau promisiunile de ajutor material. Contextul astral poate duce la rezultate nedorite. Rezumă-te la chestiunile financiare de rutină. Pe de altă parte, detaşează-te de tumultul cotidian şi îndreaptă-ţi gândurile şi către cele sfinte.
Săgetător
Începutul săptămânii îţi aduce mult dinamism în relaţiile parteneriale. Discuţiile iscate sunt zgomotoase, iar vorbele deşarte domină. Totuşi, ar fi bine să îţi selectezi partenerii, colaboratorii şi să le acorzi mai puţin credit. Unele colaborări vor da semnale că sunt pe sfârşite şi ar trebui să te orientezi rapid către altele mai profitabile. După-amiază  ţi-ar prinde bine o întâlnire plăcută cu prietenii.
Capricorn
La serviciu se anunţă multă forfotă. Relaţiile colegiale sunt plăcute în aparenţă, dar este doar o aparenţă. Dozează-ţi eforturile, pentru că zilele următoare s-ar putea să fii nevoit să reiei tot ce faci astăzi. Sănătatea este o altă zonă sensibilă. De evitat pe cât posbil consultaţiile, analizele medicale şi intervenţiile chirurgicale, pentru că erorile sunt la cote înalte. Rezervă-ţi momente de odihnă şi plimbări în aer liber.
Vărsător
Veselia te domină în prima parte a zilei. Relaţiile sentimentele şi cele cu copiii intră în sfera ta de interes deocamdată. Fii prudent, pentru că există riscul să exagerezi şi să gafezi serios vizavi de cei dragi. Îndreaptă-ţi eforturile către un hobby şi lasă-i în pace pe ceilalţi. Emotivitatea şi subiectivismul de care dai dovadă te vor pune într-un con de umbră. După-amiază, astrele îţi recomandă să organizezi o petrecere surpriză pentru cei dragi.
Peşţi
Se întrezăreşte multă activitate în sfera domestică. Ai avea tu chef să faci curăţenie, reparaţii, îmbunătăţiri ale spaţiului locativ, însă s-ar putea să fii nemulţumit de rezultatale obţinute. Dozează-ţi eforturile şi ocupă-te de strictul necesar. Relaţiile cu membrii familiei pot lua turnuri neplăcute, de aceea fii prudent. Tine cont de părerile celor dragi, dar lasă discuţiile şi deciziile importante pentru alte zile mai favorabile.

Vezi si

Peste 23,6 milioane de lei au încasat sucevenii care au cazat refugiați ucraineni

De la începutul războiului în Ucraina, România a cheltuit 75 de milioane de euro pentru …