Tuesday , September 27 2022

Horoscop zilnic, joi 25 iulie 2013

Horoscop-Scorpion

Berbec
O zi în care experienţele şi trăirile îţi pot întrece imaginaţia, prin intensitate, dar şi prin acurateţea cu care îţi aduc răspunsuri, mesaje, posibilităţi noi. Cumva, totul e dincolo de gânduri, ţine de simţire, de înţelegere. E posibil să te împaci cu cineva sau cu ceva, să aduci pacea acolo unde era frământare şi înverşunare, să accepţi totul cu mai multă uşurinţă. Aşadar, fii atent la tine şi la ce simţi, mai ales când eşti în faţa unor alegeri.
Taur
Iată o zi în care se clarifică relaţii, aspiraţii, alegeri. Contextul astral predispune la oportunităţi şi experienţe minunate, prin intermediul relaţiilor, conexiunilor, partenerilor, ideilor împărtăşite. O idee mai veche poate fi scoasă la lumină, în sfârşit, căpătând o formă optimă de manifestare şi materializare, pentru toţi cei implicaţi. Ziua poate aduce şi idei sau aspiraţii noi, de aceea e necesar să fii deschis, receptiv şi permisiv.
Gemeni
O zi care-ţi poate aduce sentimentul împlinirii, în urma unei perioade lungi de eforturi şi demersuri profesionale de afirmare şi dezvoltare. În sfârşit, ceea ce ai tot construit capătă un contur clar. Ştii încotro să mergi, ştii ce ai de făcut, cu cine şi în ce formulă. Ai pregătirea şi experienţa necesare pentru a-ţi croi drumul potrivit, pentru a genera noi posibilităţi de creştere profesională şi materială, prin valorizarea tot mai puternică a darurilor personale.
Rac
Ziua aceasta oferă contextul optim pentru a-ţi împlini visele şi dorinţele. Ai nevoie doar de un dram de credinţă şi de folosirea imaginaţiei. Dacă eşti deschis, gândind dincolo de şabloane, prejudecăţi şi cutume, dacă eşti într-o continuă descoperire a ce este posibil, vei fi uimit de experienţele care vin la tine. Punând lucrurile într-un registru concret, astăzi e posibil să găseşti forma optimă de funcţionare legală şi de expansiune (chiar peste graniţe) a unui proiect care te inspiră.
Leu
Ziua aceasta ar putea fi asemuită cu un Moş Crăciun generos. Nu are chipul pe care îl ştii, nu e un rol jucat de cineva cunoscut, iar darurile nu sunt neapărat cele pe care le-ai cerut, dar pot fi mult mai frumoase şi, în orice caz, mai utile. Dacă ştii să primeşti, astăzi vei fi răsfăţat cu daruri, privilegii, binecuvântări. Atât spirituale, cât şi materiale. Tot ce ai de făcut este să nu te cramponezi de un program fix, de calcule şi planuri, ci să-ţi permiţi să fii dincolo de ele.
Fecioara
Pentru tine, se poate încheia cu bine o etapă de negocieri tensionate, frământări sau confuzie în ce priveşte unele relaţii şi parteneriate. În chip neaşteptat, lucrurile se aşează chiar mai bine decât ai plănuit, cu intervenţia benefică şi bine intenţionată a unei persoane cu care te-ai aliat într-un proiect sau care-ţi împărtăşeşte aspiraţiile. Pe de altă parte, contextul astral favorizează căderea la pace cu persoane din anturaj.
Balanţă
Intuiţia, imaginaţia şi flexibilitatea sunt instrumentele de care ar fi bine să te foloseşti astăzi, cu precădere. Astfel, succesul este asigurat, mai ales în activităţile profesionale. Fii gata să îmbrăţişezi căi şi mijloace noi de lucru, idei ingenioase şi chiar un proiect suplimentar. Pe de altă parte, această zi poate veni cu soluţii în ce priveşte ameliorarea stării de sănătate şi a echilibrului fizic. Metodele cele mai eficiente sunt cele care ţin de zona terapiilor alternative.
Scorpion
Tu te afli într-o perioadă de creativitate excepţională, ajutat fiind de intuiţie, accesarea unui nivel înalt de conştiinţă, imaginaţie. Aşadar, e o zi potrivită pentru a te concentra asupra proiectelor tale, pentru a-ţi hrăni ideile, dorinţele şi visele. Nu ar fi exclus că astăzi să vezi cu ochii tăi cum se împlineşte un vis sau cum o dorinţă mai veche începe să devină realitate. Păstrează-ţi încrederea şi tratează cu diplomaţie şi detaşare eventualele tensiuni în raporturile cu cei dinjur.
Săgetător
Dacă prima parte a săptămânii a fost ceva mai agitată, în sfârşit începi să ai parte de linişte, mai ales că se rezolva de la sine nişte probleme de familie sau legate de siguranţa materială. În orice caz, ziua această poate aduce rezolvări, dar nu prin eforturi, ci în urmă detaşării, acceptării şi smereniei. Este o zi în care te poţi bucura de tot felul de daruri, dar şi de gesturi de iubire, afecţiune şi aprobare, cu condiţia să le primeşti.
Capricorn
Luna în Peşti te face astăzi sensibil, empatic, generos cu toţi cei cu care interacţionezi. Poţi primi veşti bune, ai intuiţii puternice şi preţioase, poţi stabili armonia oriunde te afli. Informaţiile ajung la tine cu uşurinţă, iar tu, la rândul tău, poţi transmite ce gândeşti şi mai ales ce simţi, nu doar prin cuvinte, ci mai ales prin cine eşti şi faci. O zi numai bună pentru a învăţa ceva, a te împăca cu cineva sau a face o excursie pe placul sufletului tău. La nivel mai pragmatic, sunt favorizate negocierile şi contractele.
Vărsător
Pentru tine, această zi este un prilej excelent pentru a-ţi descătuşa creativitatea şi ingeniozitatea. Intuiţia şi conexiunea strânsă cu ţine te ajută să descoperi noi valenţe în interior şi noi mijloace prin care poţi să te livrezi lumii. Dacă ai idei de proiecte, dacă te gândeşti să explorezi un talent personal şi să-l scoţi la lumină, dacă e o activitate în care vrei să te implici mai mult, începe chiar de acum. Beneficiile vor fi pe măsură.
Peşti
Luna se află în Peşti, într-un context astral de zile mari, aşadar e timpul să-ţi hrăneşti dorinţele, intenţiile, aspiraţiile. Fii mai atent la nevoile tale, la ceea ce simţi tu să faci, la drumul pe care doreşti să-l îmbrăţişezi de acum încolo. Ai curajul să faci schimbările pe care le consideri benefice şi lasă-te purtat de sentimentele tale. Un vis poate deveni realitate, în această perioada. Ai nevoie doar de un dram de credinţă şi iubire de sine.

Vezi si

Cele mai mari note la proba de interviu de luni au fost acordate candidatelor la funcțiile de conducere vacante de la Colegiul Național ”Mihai Eminescu” Suceava

Este vorba despre profesoarele Silvia Nuțu, candidata la postul de director, și Gabriela Cazac, care …