Saturday , February 4 2023

Harșovschi: Finalizăm lucrările pe Calea Obcinilor

Sucevenii care locuiesc pe Calea Obcinilor beneficiază acum de 140 locuri de parcare nou reabilitate. Un anunț în acest sens a fost făcut de viceprimarul municipiului Suceava, Lucian Harșovschi.

Potrivit acestuia, a fost o lucrare mai amplă din programul de „Modernizarea Sucevei de la scara blocului”, întrucât au fost refăcute aleile cu pavaj, accesele la scările de bloc și am extins numărul locurilor de parcare acolo unde a fost posibil. Între altele, menționăm că suprafață asfaltată a fost de 3616 mp iar cea pavată de 1369 mp, fiind puse borduri mari pe o lungime de 442 m iar borduri mici pe o lungime de 806 m.

„Tot în această zonă, la bl. T4, am refăcut esplanada și am redat-o sucevenilor prin amplasarea de bănci și plante ornamentale, devenind o zonă de odihnă. Mai mult, am mutat și trecerea de pietoni de la intersecția cu Bd. Coposul, astfel încât, traficul să nu mai fie afectat, tot acolo am mutat stația de autobuz în fața bl. T43, unde am putut construi și o alveolă pentru oprirea mijloacele de transport în comun. Continuăm!”, a declarat Lucian Harșovschi. (D.P.)

 

Vezi si

CSU Suceava și-a aflat adversara din primul tur al Cupei României

Echipa antrenată de Petru Ghervan va debuta în competiției pe terenul Universității Cluj, pe data …