Sunday , February 5 2023

Haine de peste 100.000 de euro, posibil contrafăcute, confiscate de la o firmă din Rădăuți

Marți, 14 decembrie,  polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice – Biroul de Investigații Complexe au pus în executare trei mandate de percheziție domiciliară emise de către Judecătoria Rădăuți, pe raza municipiului Rădăuți.

Cu ocazia perchezițiilor domiciliare efectuate la domiciliul lui R. Alexandru-Ionuț, de 36 ani, sediul social cât și punctul de lucru al S.C. TERMOCROMATIC S.R.L. și la spațiul de depozitare folosit de R. Ionuț, au fost identificate la spațiul de depozitare  2.476 articole de îmbrăcăminte inscripționate cu mărcile PUMA, ADIDAS, NIKE și POLO RALPH LAUREN, mărci ce sunt înregistrate și protejate pe teritoriul României, susceptibile a fi contrafăcute, în valoare estimativă de 544.720 lei.

Bunurile susmenționate au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

Cercetările sunt continuate de către lucrătorii de poliție judiciară din cadrul I.P.J Suceava – S.I.C.E – Biroul Investigații Complexe, sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți, în vederea stabilirii întregii stări de fapt din jurul activităţii infracţionale, precum şi în vederea tragerii la răspundere a tuturor persoanelor implicate.

Vezi si

Circulație în condiții de iarnă, fără probleme deosebite, pe drumurile naționale din județ. Recomandări ale polițiștilor pentru șoferi

Prefectura Suceava a informat, duminică dimineață, că Secția Drumuri Naționale Suceava a acționat cu utilajele …