Sunday , September 25 2022

Guvernul a aprobat fonduri pentru zonele din judetul Suceava afectate de calamitati naturale

59,59 milioane de lei vor fi alocati unitatilor administrativ – teritoriale din 16 judete, inclusiv Suceava, afectate de calamitati naturale, bani din Fondul de interventie la dispozitia Guvernului, potrivit unei Hotarari aprobata de Executiv.

“Guvernul Romaniei a aprobat, in sedinta de ieri, 27 august, Hotararea privind alocarea a 59,597 de milioane de lei din Fondul de interventie la dispozitia Guvernului, prevazut in bugetul de stat pe anul 2020, pentru unitati administrativ – teritoriale din 16 judete, afectate de calamitati naturale”, a informat Ministerul Lucrarilor Publice, Dezvoltarii si Administratiei.

Astfel, vor fi repartizate fonduri pentru judetele Alba, Arad, Bihor, Bistrita-Nasaud, Brasov, Constanta, Covasna, Dambovita, Gorj, Harghita, Neamt, Prahova, Suceava, Timis, Tulcea si Valcea, in vederea refacerii infrastructurii hidrotehnice, a terasamentelor si malurilor de aparare, a drumurilor judetene, drumurilor comunale, podurilor, podetelor, digurilor si puntilor pietonale.

Sumele alocate au fost stabilite in baza evaluarilor facute de catre autoritatile administratiei publice locale, Inspectoratele pentru Situatii de Urgenta si de catre Institutiile Prefectului din cele 16 judete. (O.S.)

Vezi si

Amplă acțiune a Poliției în zona școlilor din municipiul Suceava. Au fost verificate 20 de baruri și 22 de magazine, fiind  legitimate 574 de persoane

În perioada 20 – 22.09.2022, zilnic, între orele 09.30 – 21.00, la nivelul Poliției Municipiului …