Thursday , September 23 2021

Grav accident de circulatie, provocat de un sofer baut

~n cursul zilei de joi, `n jurul orei 17.30, pe drumul na]ional 2, în interiorul localit\]ii Vadu Moldovei, Adrian M. `n v=rst\ de 43 ani localnic, în timp ce conducea un autoturism pe drumul comunal neclasificat care face leg\tura între satul Dumbr\vi]a [i satul Vadu Moldovei, a ie[it în DN2 [i inten]ionând s\ întoarc\ autoturismul, nu s-a asigurat [i nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism condus pe drumul prioritar de c\tre Andrei M. `n v=rst\ de 32 ani din municipiul Bucure[ti, intrând în coliziune cu acesta, dup\ care a fost proiectat în [an]. Din accident a rezultat v\t\marea corporal\ grav\ a lui Dumitru B. `n v=rst\ de 39 ani din comuna Cod\e[ti, jude]ul Vaslui, precum [i u[oar\ a conduc\torului auto Adrian M. [i a lui Andreei M. `n v=rst\ de 34 ani din municipiul Bucure[ti.
Conduc\torii auto purtau centura de siguran]\, au fost testa]i cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,78 mg/l alcool pur în aerul expirat pentru Adrian M. [i negativ în cazul lui Andrei M., dup\ care li s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. (O.S.)

Vezi si

Centrul de vaccinare de la Shopping City se închide de la 1 octombrie. Se redeschide cel de la Colegiul „Ștefan cel Mare”

Centrul de vaccinare drive thru de la Shopping City se va închide de la 1 …