Tuesday , December 5 2023

Grav accident de circulatie pe Calea Unirii

N traficul a fost `ngreunat timp de aproape dou\ ore din cauza unui accident pe Calea Unirii n orbit de razele soarelui, [oferul unei autoutilitare a lovit un autobuz n pasagerul autoutilitarei a fost transportat la spital cu multiple traumatisme la picioare [i la cap

Un accident de circula]ie a perturbat ieri diminea]\ traficul pe strada Calea Unirii din municipiul Suceava. ~ntre orele 08.35 [i 10.00, sensul de mers dinspre Burdujeni spre Centru a fost deviat spre strada Traian Vuia p=n\ c=nd echipajele de interven]ie au reu[it s\ mute autovehiculele implicate `n accident pe aceast\ perioad\, circula]ia desf\[ur=ndu-se pe un singur sens.
Poli]i[tii deplasa]i la fa]a locului au stabilit c\ Vasile T. `n v=rst\ de 20 ani, din Suceava, `n timp ce conducea un autovehicul special cu num\rul de `nmatriculare SV 07 YMC, proprietate a TPL Suceava, deplas=ndu-se pe strada Calea Unirii din direc]ia Grupului {colar nr. 2 c\tre centru, nu a adaptat viteza la carosabilul acoperit cu polei, intrând în coliziune fa]\ spate cu un autobuz cu num\rul B 47 XBS, proprietate a TASA Suceava, ce se afla oprit pe prima band\ de mers `ntruc=t avea una din anvelope explodat\ [i fusese condus p=n\ `n locul unde se afla oprit, de c\tre Mihai B. `n v=rst\ de 43 ani din satul Brodina, comuna Izvoarele Sucevei.
~n urma impactului a rezultat v\t\marea corporal\ a pasagerului din vehiculul special, Valentin M. `n v=rst\ de 43 ani din Prelipca, jude]ul Suceava, care a fost scos dintre fiarele ma[inii de c\tre echipajul de descarcerare [i a fost transportat la Spitalul Jude]ean Suceava cu ambulan]a. În urma investiga]iilor medicale i s-a stabilit diagnosticul „politraumatism prin accident rutier, traumatism cranio-cerebral minor cu plag\ frontal\ dreapta, contuzie ambele gambe, în observa]ie fractur\ închis\ tibie dreapta, contuzie forte genunchi stâng”, necesitând pentru vindecare aproximativ 15 – 20 zile `ns\ nu a r\mas internat `n spital.
{oferul autoutilitarei a declarat c\ a observat t=rziu autobuzul parcat din motiv c\ a fost orbit de soare [i nu a reu[it s\ redreseze la timp direc]ia autovehiculului pe care `l conducea.
Ambii conduc\tori auto au fost testa]i de poli]i[ti cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ [i li s-au recoltat probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. (Cezar P|UN)

Vezi si

Două transporturi de cherestea fără acte, depistate de polițiști la Spătărești și Drăgușeni

Pe 29 noiembrie, la ora 20.15, în localitatea Spătărești,  polițiștii  au oprit o autoutilitară condusă …

No comments

 1. Domnule “paranormal”, iarna, soarele rasare intr-adevar din cel mai sudic punct deci din fata cand urci spre oras! Poti face acest experiment maine, daca cerul este liber! Pe mine ma intriga altceva: de ce era polei pe carosabil? Unde erau Rosalul? Cum au putut sucevenii inghiti galusca precum ca este criza si nu sunt bani pentru acea spuma, lichid special pentru iarna? De ce nimeni nu a sesizat primaria in legatura cu proasta stare a carosabilului pe timp de iarna? Tot semnaleaza presa tot felul de accidente si se evita cauza principala: batalia de joc a tandemului Flutur-Lungu aplicata sistematic cetatenilor judetului! Bani pentru tot felul de mocanite si festivaluri de unde are? Am auzit tot felul de prostii cum ca Flutur aduce bani multi in judet! Ce face cu ei? Campanie electorala? Vor fi multe accidente de acest fel si multi morti pe trecerile de pietoni in aceasta iarna de “criza” !

 2. soferii dela TPL sunt niste prosti

  de cand soarele rasare de la vest, posibil ca domnii sa fie niste pilosi, asa se aude………..concluzia raportului efectuat de politie va suna astfel: Soarele fff stralucitor la primele ore ale diminetii a orbit soferul, iar autobuzul se teleportase cu cateva secunde inainte pe banda 1

 3. soferii dela TPL sunt niste prosti

  Dle ciudat de tot, desi isi iau lefurile babane din biletele sucevenilor, soferii de pe aceste autobuze se comporta mizerabil; nu deschid usile (eventual doar pe cea din spate) sa stea prostii inghesuiti, conduc ca niste tractoristi, .
  Fac liniute pe sosele (vezi cate 3-4 autobuze dupa care o ora nu vine nici un autobuz.
  Acesti nesimtiti au salarii de doctori chirurgi, huooooooooooo! Numai la Suceava s-a vazut asa ceva ca oamenii sa-si rupa oasele prin autobuze

 4. Interesant ca soarele rasare de la vest, dar mai ales iar iarna si unde mai pui ca pasagerii se plimba si cu autospecialele firmei care e subventionata de primarie si ca urmare biletele tot cresc.