Saturday , November 26 2022

Grădinița cu Program Prelungit ”Micul Prinț” Suceava a marcat Ziua Educației

Într-o accepție generală, educația este procesul prin care se realizează formarea și dezvoltarea personalității umane. Ea constituie o necesitate pentru individ și pentru societate. Educația este o activitate specific umană realizată în contextul existenței sociale a omului și, în același timp, este un fenomen social, un atribut al societății, o condiție a perpetuării și progresului acesteia. Prin urmare se raportează, în același timp, la individ și la societate. Beneficiarul direct al educației este copilul. și dacă grădinița este prima etapă în formarea omului ca personalitate, cea care deschide ușile spre viitor, cu siguranță Ziua Educației reprezintă momentul oportun să îi sărbătorim pe toți cei care reprezintă viitorul nostru.

Responsabilitatea de a educa generațiile viitoare nu este deloc ușoară, așa că Ziua Mondială Educației este o oportunitate excelentă pentru a arata puțină recunoștință pentru acești oameni dedicați și importanți din viețile noastre, lucru demonstrat de preșcolarii de la Grădinița cu Program Prelungit ”Micul Prinț” Suceava. (O.N.)

Vezi si

Uniunea Națională a Barourilor din România a donat trei ambulanțe noi, complet utilate, către instituții spitalicești din Ucraina

La 25 noiembrie 2022, la sediul spitalului din localitatea Ciudei, Ucraina, a avut loc predarea …