Sunday , December 4 2022

Gospodarii distruse de flacari la P=rtestii de Jos

Garda de interven]ie Solca [i Deta[amentele de pompieri Suceava [i R\d\u]i, împreun\ cu Serviciile Voluntare pentru Situa]ii de Urgen]\ ale localit\]ilor Cacica, Arbore [i Botoşana au intervenit  `n noaptea de luni spre mar]i  cu [apte autospeciale, pentru localizarea [i stingerea unui incendiu izbucnit la dou\ gospod\rii, apar]inând lui Alexandru S. [i Dumitru D., din comuna Pârte[tii de Jos.
La sosirea pompierilor ardeau acoperi[ul ad\postului de animale, depozitul de furaje [i un garaj, construc]ie corp comun, [i acoperişul casei, ale lui Alexandru S., acoperi[ul casei de locuit [i o cas\ aflat\ în construc]ie, ale celui de-al doilea proprietar, existând pericolul de propagare la restul anexelor şi la patru gospod\rii învecinate. Incendiul a fost lichidat la ora 4.50.
Lui Alexandru S. i-au ars acoperi[ul ad\postului de animale, depozitul de furaje [i garajul, pe o suprafa]\ total\ de 140 metri p\tra]i, acoperi[ul locuin]ei, pe o suprafa]\ de 80 metri p\tra]i, circa opt tone furaje, 10 metri cubi lemn de foc, cinci metri cubi cherestea [i un tractor. Celui de-al doilea proprietar, Dumitru D., i-au ars casa aflat\ în construc]ie, pe o suprafa]\ de 140 metri p\tra]i, aproximativ 50 de metri p\tra]i din acoperi[ul casei de locuit [i bunuri casnice.
Din primele cercet\ri a rezultat c\ incendiul a izbucnit din cauza unui scurtcircuit produs la conductori electrici defec]i. Pompierii au salvat trei anexe gospod\re[ti [i cele patru gospod\rii aflate în imediata apropiere. S-au mai salvat o bovin\ [i doi porci.

Vezi si

O femeie de 33 de ani, ajunsă în stare gravă l-a spital, le-a spus medicilor că s-a înjunghiat din greșeală în burtă în timp ce se certa cu soțul

O femeie în vârstă de 33 de ani din municipiul Suceava a ajuns, sâmbătă după-amiază, …