Wednesday , October 5 2022

Gospodarie din Stroiesti, distrusa de flacari

Inspectoratul pentru Situatii de Urgen]\ “Bucovina” al judetului Suceava a intervenit ieri la  incendiu care a izbucnit  la o gospod\rie, apar]in=nd Br=ndu[ei B. din comuna Stroie[ti.
Pentru stingerea focului s-au deplasat 21 de pompieri militari, cu trei autospeciale cu ap\ [i spum\ de stingere a incendiilor [i o ambulan]\ SMURD, de la Deta[amentul Suceava.
~n momentul sosirii pompierilor la locul de interven]ie, ardea [ura [i ad\postul de animale, pe o suprafata de aproximativ 100 metri p\tra]i, cu pericol de extindere la casa de locuit [i la moara de porumb.
Pompierii  au lichidat incendiul la ora 17.10. Au ars acoperisul [urii [i al ad\postului de animale, construit din lemn cu `nvelitoare din [indril\, 10 tone de furaje, dou\ tone de lemn de foc si aproximativ doi metri cubi de cherestea. S-au degradat un motor electric [i un aparat de tocat furaje pentru animale. Cauza probabil\ de producere a incendiului a fost un scurtcircuit electric, pornit de la un cablu electric deteriorat. (O.S.)

Vezi si

politia, masina noua Obiectiv

Un bărbat și o femeie, beți cui, găsiți de polițiști în centrul Sucevei lângă un Mercedes cu o roată ruptă

 Nu e clar cine a condus mașina, dar bărbatul a  fost încătușat pentru că a …