Tuesday , December 5 2023

Gospodarie din Stroiesti, distrusa de flacari

Inspectoratul pentru Situatii de Urgen]\ “Bucovina” al judetului Suceava a intervenit ieri la  incendiu care a izbucnit  la o gospod\rie, apar]in=nd Br=ndu[ei B. din comuna Stroie[ti.
Pentru stingerea focului s-au deplasat 21 de pompieri militari, cu trei autospeciale cu ap\ [i spum\ de stingere a incendiilor [i o ambulan]\ SMURD, de la Deta[amentul Suceava.
~n momentul sosirii pompierilor la locul de interven]ie, ardea [ura [i ad\postul de animale, pe o suprafata de aproximativ 100 metri p\tra]i, cu pericol de extindere la casa de locuit [i la moara de porumb.
Pompierii  au lichidat incendiul la ora 17.10. Au ars acoperisul [urii [i al ad\postului de animale, construit din lemn cu `nvelitoare din [indril\, 10 tone de furaje, dou\ tone de lemn de foc si aproximativ doi metri cubi de cherestea. S-au degradat un motor electric [i un aparat de tocat furaje pentru animale. Cauza probabil\ de producere a incendiului a fost un scurtcircuit electric, pornit de la un cablu electric deteriorat. (O.S.)

Vezi si

Două transporturi de cherestea fără acte, depsitate de polițiști, la Spătărești și Drăgușeni

Pe 29 noiembrie, la ora 20.15, în localitatea Spătărești,  polițiștii  au oprit o autoutilitară condusă …