Wednesday , February 8 2023

Ghinion! Bărbat din Fălticeni, băut, oprit de poliție de două ori în 40 de minute

Prima dată bărbatul din Fălticeni a rămas fără permis după ce a fost prins băut la volan. A fost oprit după 40 de minute din nou de polițiști, care i-au făcut dosar penal pentru că șofa, deși avea permisul suspendat 

În comuna Vulturești un șofer de 29 de ani a fost prins conducând băut, sâmbătă noapte. Astfel, la ora 00.48, un echipaj rutier din cadrul Poliției municipiului Fălticeni a oprit pentru control pe DJ 208C mașina condusă de bărbatul din municipiul Fălticeni. Întrucât emana halenă alcoolică, acesta a fost testat de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,36 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care i s-a reținut permisul de conducere în vederea suspendării.  Ulterior, în jurul orei 01.31, bărbatul a fost oprit în trafic de un echipaj de poliție în timp ce conducea autoturismul  pe DJ 208C din comuna Hârtop, având o alcoolemie de 0,25 mg/l alcool pur în aerul expirat. În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că bărbatul are permisul de conducere suspendat pentru abateri la regimul rutier.

Un echipaj rutier din cadrul Poliției municipiului Suceava a oprit pentru control în noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 02.00, pe Calea Unirii, un autoturism condus de un tânăr de 23 de ani din județul Botoșani. Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,47 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Şoferul s-a ales cu dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.

În aceeași noapte, la ora 01.10, o patrulă din cadrul Poliției orașului Frasin a oprit pentru control pe DJ 177A din comuna Stulpicani autoturismul condus de un localnic de 18 ani. Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat. La spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.

Duminică seară, la ora 23.20, o patrulă din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Gălănești a oprit pentru control pe DJ 291A din comuna Frătăuții Noi, autoturismul condus de un localnic de 60 de ani. Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost ­tes­tat de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,92 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural. (O.S.)

Vezi si

Un elev al Școlii Militare de Subofițeri de Jandarmi Fălticeni a returnat o borsetă cu bani găsită pe stradă

În data de 6 februarie a.c., în jurul orei 19.30, Ionuț-Eduard, elev al Școlii Militare …