Thursday , July 25 2024

Gheorghe Șoldan: „Sper eu chiar la finalul primului meu mandat, în 2028, tot mai puțini tineri să plece din județ, iar cei plecați să se întoarcă”

Locuitorii din Vicovu de Jos l-au avut în mijlocul lor duminică, de Rusalii, pe președintele ales al Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Șoldan. Întreaga comunitate  s-a adunat nu doar la biserică, ci și pe esplanada de lângă Centrul Cultural „Sofia Vicoveanca” din localitate, unde a avut loc un spectacol de folclor.

„De pe scena evenimentului, le-am vorbit oamenilor despre prioritățile mele ca președinte de consiliu județean și i-am asigurat că nu am uitat ce am vorbit în campania electorală nu de mult încheiată.
I-am felicitat pentru că au ales un primar precum Vasile Țugui (votat cu aproape 90%), primar care a reușit în două mandate să dezvolte vizibil comuna și care are numeroase proiecte de continuare a modernizării Vicovului de Jos”, a declarat Gheorghe Șoldan.

Totodată, acesta le-a mulțumit vicovenilor pentru că au avut încredere în el și pe 9 iunie i-au oferit de trei ori mai multe voturi decât principalul său contracandidat.

Sunt zeci de exemple de astfel de comunități care au ales într-o proporție covârșitoare schimbarea cu Gheorghe Șoldan. Mă onorează, dar mă și responsabilizează în egală măsură. Sunt determinat, am ținut să precizez și duminică acest lucru, să produc, alături de echipa mea, schimbările de care județul nostru are atât de multă nevoie.
Toate astea pentru ca, într-un final, sper eu chiar la finalul primului mandat, în 2028, tot mai puțini tineri să plece din județ, iar cei plecați de mult să înceapă să vină înapoi acasă, la copiii lor, la familiile lor”, este promisiunea făcută de Șoldan înainte de începerea primului său mandat în fruntea județului Suceava. (O.S.)

Vezi si

Dinos and Sea Monsters: expoziție de animale marine gigant și dinozauri animatronici, în parcarea Iulius Mall Suceava

O parte dintre misterele erei mezozoice pot fi descoperite în parcarea Iulius Mall, prin intermediul …

2 comments

  1. Pare o tinta realizabila. Pana in 2028 putini tineri vor mai fi ramas in Romania, deci din cei putini mai putini vor pleca.
    Problema romaneasca este legislatia proasta, aparatul de stat supradimensionat, lipsa programelor de dezvoltare industriala, infrastructura.
    Nu se intoarce nimeni care are o calificare in orice si lucreaza in afara. Dar fii plaiului din Sri Lanka Bangladesh India Nepal vor deveni bukovineni poate pentru o vreme macar…
    Poate se inscriu si in pesedeu.