Saturday , June 22 2024

Gheorghe Șoldan, discuții cu oamenii din piața Stulpicani: Este evident că e nevoie de un alt ritm de dezvoltare, de o viziune nouă și de o echipă dedicată

Joi dimineață, Gheorghe Șoldan, candidatul PSD pentru conducerea Consiliului Județean Suceava, însoțit de colegi social-democrați, a fost în piața din Stulpicani.

Aceștia au fost însoțiți de candidatul PSD pentru funcția de primar al comunei, George Gemănari, un inginer în vârstă de 39 de ani, ”hotărât să aducă schimbarea pe care această comunitate o așteaptă”.

Gheorghe Șoldan a declarat că a avut ocazia să discute cu mare parte dintre comercianți, să împartă pliantele sale electorale și să abordeze  problemele cu care se confruntă comuna.

”Am vorbit despre planurile noastre de dezvoltare atât pentru Stulpicani, cât și pentru întreg județul Suceava.

George Gemănari are un plan bine structurat pentru Stulpicani, axat pe îmbunătățirea infrastructurii și a rețelelor de utilități, dezvoltarea serviciilor publice, stimularea turismului local și sprijinirea afacerilor locale.

Reacțiile oamenilor ne-au confirmat că este timpul pentru o schimbare reală, atât în administrația comunei Stulpicani, cât și la conducerea Consiliului Județean Suceava.

Ne-au vorbit despre nevoia de proiecte concrete și eficiente, despre dorința de a vedea investiții reale într-un viitor mai bun pentru ei și copiii lor.

Este evident că e nevoie de un alt ritm de dezvoltare, de o viziune nouă și de o echipă dedicată.

Ca viitor președinte al Consiliului Județean Suceava, mă angajez să colaborez strâns cu fiecare administrație locală pentru a implementa proiecte de dezvoltare care să îmbunătățească nivelul de trai în întreg județul.

Pe 9 iunie, vă îndemn să votați pentru schimbare, atât la Primăria din Stulpicani, cât și la Consiliul Județean Suceava”, a transmis Gheorghe Șoldan, candidatul SPD pentru președinția Consiliului Județean Suceava.

Comandat de PSD, filiala Suceava, cod AEP 21240002

Vezi si

COD ROȘU de vijelii, ploi puternice și grindină de dimensiuni mari în mai multe localități din județul Suceava

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis sâmbătă seara o avertizare nowcasting COD ROȘU  de …