Thursday , June 13 2024

Gheorghe Şoldan: Am toată încrederea în viziunea lui Marian Răzvan Calenciuc și în capacitatea acestuia de a dezvolta comuna Ostra

Deputatul Gheorghe Şoldan, candidatul PSD pentru conducerea Consiliului Județean Suceava, a  avut zilele trecute o întâlnire electorală la Ostra, unde, alături de candidatul social – democraților pentru Primăria Ostra, Marian Răzvan Calenciuc, a discutat cu aproximativ 150 de localnici despre planurile de dezvoltare a comunei, dar și a județului.

„Marian Răzvan Calenciuc, candidatul nostru pentru funcția de primar la Ostra, are o viziune clară în ceea ce privește dezvoltarea comunei.

Fonduri guvernamentale și europene atrase în localitate, sprijin pentru afacerile locale și încurajarea implicării tinerilor în antrenoriat, precum și promovarea zonei turistice în parteneriat cu primăriile de pe Valea Bistriței.

Marian Răzvan Calenciuc are 38 de ani, este licențiat în Drept, căsătorit, tată, iar de 17 ani lucrează într-o companie multinațională, fiind în prezent manager zonal.

El are în plan și rezolvarea unor proiecte care țin de infrastructura rutieră din comună, dar și reabilitarea blocurilor din localitate, îndiguirea pâraielor, ecologizarea zonei Tarnița, înființarea unei rețele de hidranți, extinderea rețelei de apă și canal, achiziționarea unei noi mașini de pompieri și o dotare mai bună pentru Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență al comunei.

Marian își propune și înființarea unui centru afterschool, dar și luarea unor măsuri de sprijinire a elevilor din comună, cum ar fi o masă caldă în fiecare zi de școală și crearea unui ansamblu de dansuri al școlii gimnaziale.

Am toată încrederea în viziunea lui Marian Răzvan Calenciuc și în capacitatea acestuia de a dezvolta comuna Ostra, concomitent cu celelalte localități din zona de munte a județului.

Îi voi fi alături în realizarea tuturor acestor proiecte, însă cel mai important pas este pe 9 iunie.

Atunci avem nevoie de cât mai multă susținere pentru a face schimbarea.

La Primăria Ostra și la Consiliul Județean Suceava.

9 iunie – Ziua Schimbării”, a transmis Gheorghe Şoldan, cadidatul PSD pentru Consiliul Județean Suceava.

 

Comandat de PSD, filiala Suceava, cod AEP 21240002

Vezi si

LUNGU: Harșovschi spunea că nu împarte victoria cu nimeni. Nici înfrângerea să n-o împartă cu nimeni. Din cauza lui s-a pierdut și Consiliul Județean (VIDEO)

”Festivalul democrației” s-a încheiat, trecem la treabă. Așa a început conferința de presă de miercuri …