Saturday , June 22 2024

Gheorghe Flutur și primarul Gheorghe Luță au discutat cu oamenii din Dornești despre conectarea comunei la gaz și beneficiile pe care le va aduce în zonă Autostrada A7

După ce a participat la inaugurarea terminalului pentru transbordarea cerealelor din vama Dornești, președintele PNL Suceava, Gheorghe Flutur, a fost prezent, vineri după-amiază, la lansarea a doi candidați de primari liberali.
În comuna Dornești, Gheorghe Flutur a participat la o întâlnire cu electoratul pentru susținerea candidaturii pentru un nou mandat a actualului primar liberal Gheorghe Luță.
„Gheorghe Luță este un primar foarte harnic, exigent, care a modernizat comuna Dornești, a făcut proiecte de aducțiune de apă și canal, a asfaltat și betonat drumuri, a îndiguit zone de risc la inundații”, a spus Gheorghe Flutur.
În cadrul întâlnirii, atât primarul Gheorghe Luță, cât și locuitorii din Dornești i-au solicitat lui Gheorghe Flutur să susțină trecerea din terenul statului a câteva zeci de hectare pentru construcția de locuințe pentru tineri. Oamenii i-au arătat lui Gheorghe Flutur că Agenţia Domeniilor Statului (ADS) deține peste 300 de hectare de teren „lucrate de clienți vechi ai pesediștilor”, în condițiile în care comuna are nevoie de teren pentru locuințe destinate tinerilor.
La rândul lui, președintele Flutur a vorbit despre posibilitatea aducerii gazului metan în comună, având în vedere că magistrala este destul de aproape de Dornești. El i-a anunțat ca începând de luni se va turna covor asfaltic pe drumul național Rădăuți – Ratoș. Președintele PNL Suceava a făcut referire și la marele proiect Dornești la autostradă, pentru că Autostrada A7 va trece prin partea estică a acestei comune. „În Dornești vor fi și alte investii în legătură cu zona de frontieră cu Ucraina, iar un prim exemplu este investiția de 10 milioane de euro în terminalul de transbordare a cerealelor care a fost inaugurat astăzi, unde vor lucra peste 50 de oameni, probabil cei mai mulți localnici”, a mai spus Gheorghe Flutur.
Comandat de PNL, filiala Suceava, cod AEP 21240015

Vezi si

Femeie bătută de concubin în fața magazinului  Profi de pe strada Gheorghe Doja din Suceava

Vineri seara, la orele 22.30, M. Maria venea de la piața en gross Burdujeni spre …