Thursday , June 13 2024

Gheorghe Flutur, prezent la lansarea candidaților liberali la primăriile din Moldova-Sulița și Izvoarele Sucevei. Prioritățile zonei: modernizarea drumurilor și inaugurarea punctului de frontieră de la Izvoarele Sucevei

PNL și-a lansat marți, 28 mai, candidații la funcția de primar la Moldova-Sulița și la Izvoarele Sucevei, în prezența președintelui PNL Suceava, Gheorghe Flutur, și a deputatului Angelica Fădor.
La Moldova Sulița, președintele Flutur împreună cu primarul Petru Jecalo s-au întâlnit cu mai mulți locuitori din această comună, care erau veniți la piața săptămânală. Ei au discutat despre problemele muntenilor și despre nevoia de continuare a asfaltării drumurilor. Sătenii au fost bucuroși să afle că există proiecte în derulare pentru asfaltarea a kilometri de drumuri principale și secundare. De asemenea, au fost informați că elevii din comună vor primi o masă caldă în școli și că în zilele următoare vor primi un microbuz școlar nou. Gheorghe Flutur i-a informat și despre perspectiva deschiderii punctului de frontieră de la Izvoarele Sucevei.
Petru Jecalo, medic veterinar de profesie, este extrem de iubit și apreciat de oameni, bucurându-se de un sprijin mare în rândul populației.
La Izvoarele Sucevei, delegația a fost mai întâi în piața din Brodina de Sus, unde a văzut drumurile proaspăt asfaltate. Acolo mai rămâne o porțiune de 10 km de asfaltat pentru perioada următoare. Delegația a vizitat școlile și grădinițele modernizate de primarul Mihail Mehno, care chiar azi a semnat noi proiecte pentru modernizarea altor tronsoane de drum, cel mai important fiind cel dinspre Bobeica spre Cârlibaba, așteptat de mult timp.
„Izvoarele Sucevei este o localitate cu primărie modernă, cămin cultural modern, școli moderne, locuri de joacă pentru copii și grădinițe, având un parc auto de 15 utilaje necesare pentru diverse intervenții. Aceasta reflectă o schimbare radicală a localității de la granița cu Ucraina. Drumul județean care vine de la Câmpulung spre Izvoarele Sucevei a fost recent modernizat până la graniță, printr-un program transfrontalier în colaborare cu vecinii ucraineni, care au modernizat și ei drumul. Aceasta deschide perspectiva deschiderii rapide a unui punct de frontieră, iar zona Izvoarele Sucevei va deveni atractivă din punct de vedere economic, comercial și turistic”, a declarat Gheorghe Flutur.
Primarul Mihail Mehno a realizat toate aceste lucruri împreună cu viceprimarul Marian Mehno, care este candidatul liberal la funcția de primar în momentul de față. Președintele Flutur a vorbit despre „schimbarea elegantă de generații între Mihail Mehno și Marian Mehno, un model liberal de trecere de la o generație la alta”, și a cerut locuitorilor din Izvoarele Sucevei să voteze pentru acest tânăr, un vot care înseamnă garanția dezvoltării localității alături de echipa sa. De asemenea, Flutur a cerut un vot pentru președinția Consiliului Județean Suceava.
Nu în ultimul rând, președintele Flutur a adus aprecieri și mulțumiri deputatului zonei de munte, Angelica Fădor, care a fost un sprijin continuu, real și la timp pentru primarii acestei zone și nu numai.
Comandat de PNL, filiala Suceava, cod AEP 21240015

Vezi si

LUNGU: Harșovschi spunea că nu împarte victoria cu nimeni. Nici înfrângerea să n-o împartă cu nimeni. Din cauza lui s-a pierdut și Consiliul Județean (VIDEO)

”Festivalul democrației” s-a încheiat, trecem la treabă. Așa a început conferința de presă de miercuri …