Gheorghe Flutur mulțumește public fostei echipe de conducere a SJU 

02 iulie 2020, 7:20

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a transmis public mulțumiri fostei echipe manageriale a Spitalului Județean de Urgență „Sfântul Ioan cel Nou” Suceava, la încheierea mandatului. începând cu data de 18 mai a.c., dr. Anatolii Buzdugan – medic primar în specialitatea neurochirurgie din cadrul SJU Suceava – era numit în funcția de conducere de manager interimar iar dr. Valeriu Gavrilovici – medic primar în specialitatea chirurgie generală al SJU Suceava – în funcția de conducere de director medical interimar. De asemenea, Nicoleta Posteucă, asistent me­di­cal principal, era numită în funcția de director de îngrijiri interimar.

Anatolii Buzdugan, Valeriu Gavrilovici, medici, Suceava, Obiectiv

Fosta conducere interimara a Spitalului Judetean Suceava, medicii Anatolii Buzdugan si Valeriu Gavrilovici

„Mulțumesc întregii echipe manageriale care și-a asumat mandatul într-o perioadă grea pentru Spitalul Județean. Au reușit să facă pași importanți pentru reluarea activității medicale a Spitalului Județean la nivelul dinaintea pandemiei, reușind să mobilizeze întreg personalul, cărora le mulțumesc, deopotrivă”, a transmis Gheorghe Flutur.

Gheorghe Flutur, Obiectiv, Suceava

Gheorghe Flutur, presedintele Consiliului Judetean Suceava

Potrivit șefului administrației județene sucevene, la această dată cifrele privind situația epidemiologică arată bine pentru județul Suceava, numărul de cazuri noi rămânând constant redus. Din punctul de vedere al președintelui CJ Suceava, avându-se în vedere rata de infectare redusă, prognosticul este unul optimist.

De altfel, începând de ieri județul Suceava se situează sub media națională în ceea ce privește numărul de cazuri noi raportate la 100.000 de locuitori, calculată pe ultimele 7 zile. Sunt date care indică perspectiva unui județ sigur. Aici este meritul întregii populații și aș dori să le mulțumesc sucevenilor pentru că au respectat regulile și le transmit, în același timp, să fie în continuare prudenți pentru că pericolul încă nu a trecut. (D.P.)

2 Comentarii pe acest subiect. Spune-ti parerea!

  1. Marcu 02/07/2020 la ora 19:07 -

    interesul poarta fesul , a fost tratat acolo ca un seic, a avut un etaj la dispozitie , masa de la restaurant , etc.Simtind ca vine un control a plecat rapid.

  2. Sucevean 02/07/2020 la ora 8:51 -

    Cred si eu ca le multumeste. A fost testat preferential si el si Seredenciuc+nevasta, a avut rezerva privata, nu mai spun de suspiciunile de imbogatire din acesta perioada.
    Mimeaza faptul ca are BUN SIMT!