Tuesday , June 25 2024

Gheorghe Flutur la Todirești: Mugurel Bocancea este gospodarul potrivit pentru această comună

Miercuri, 29 mai, președintele PNL Suceava, Gheorghe Flutur, împreună cu vicepreședintele PNL Irina Vasilciuc, a participat la Todirești în satul Soloneț la lansarea pentru un nou mandat a primarului liberal Mugurel Bocancea. La întâlnire au fost prezenți peste 250 de oameni care au venit să îi susțină pe primarul Mugurel Bocancea și pe președintele Gheorghe Flutur.
“Aici sunt acasă! Aici am familie, am cunoscuți, iar primarul Mugurel Bocancea este gospodarul potrivit pentru această comună. Săptămâna trecută am mai adus o veste foarte bună pentru Todirești: Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației a mai aprobat 4 km de drumuri, primarul având încă un proiect guvernamental de 8.7 km care este deja aprobat. Comuna Todirești așteaptă apa și canalul care din păcate, din urmă, nu s-a făcut mai nimic de către cei dinaintea lui Mugurel. Dar și aici are proiecte mari pentru satele comunei Todirești. Și într-un singur mandat Mugurel Bocancea a reușit ceea ce nu a făcut administrația PSD. Are școli modernizante, cămine modernizate, centru civic modernizat, trotuare, locuri de joacă pentru copii, terenuri de sport și aducțiunea de gaz metan pentru comuna Todirești ce va începe în aceasta toamnă. Sunt câteva motive pentru ca Mugurel Bocancea să fie ales din nou pe 9 iunie”, le-a spus celor prezenți la întâlnire președintele PNL Suceava, Gheorghe Flutur.
El le-a vorbit oamenilor despre Autostrada A7 care va trece la câțiva km de Todirești și a dat asigurări că asta înseamnă dezvoltare și pentru asta a asfaltat drumul Todirești – Costâna – Vâlcele – Stroiești. Gheorghe Flutur a mai adus în discuție problema tinerilor care se vor întoarce acasă din Diaspora, dar și perspectiva să investească la câțiva km de autostradă. “Todirești a început să se schimbe la față, de la zero, cu un primar ca Mugurel Bocancea. Uitați-vă cum arată centrul la Costâna, la Părhăuți, în satul Todirești, iar mandatul următor va însemna mai mult cu apa și canalul, cu gaz metan, cu drumuri, cu încă vreo 10 km de drumuri asfaltate. Asta înseamnă o comună modernă, de aceea vă cer un vot pentru harnicul primar Mugurel Bocancea”, a spus conchis Gheorghe Flutur.
Comandat de PNL, filiala Suceava, cod AEP 21240015

Vezi si

De o săptămână, pagina de facebook a Mănăstirii Dragomirna este ținta unui atac al unor hackeri

Contul de facebook al Mănăstirii Dragomirna  a fost spart de hackeri care au pus în …