Saturday , June 22 2024

Gheorghe Flutur, la Ciocănești, la Șezătoarea Satului. ”Este un sat românesc campion, sat european și mondial. Bravo primarului Radu Ciocan”

Luni dimineață, Gheorghe Flutur, președintele PNL Suceava, a fost la Ciocănești, ”comuna campioană pe Valea Bistriței Aurii”, unde, împreună cu primarul Radu Ciocan, a participat la Șezătoarea Satului.

”În spatele nostru e un grup de gospodari, de gospodine, care au venit la o întâlnire aparte cu noi. Este o șezătoare, pentru că suntem la casa șezătorii. Un proiect european al primarului nostru, Radu Ciocan”, a spus Gheorghe Flutur.

El a explicat că sunt opt astfel de case care se renovează în stil tradițional printr-un proiect de proape jumătate de milion de euro. Aceste case vor putea fi vizitate de turiști.

”Suntem acasă la unul dintre campioni, sat românesc campion, sat european și mondial. Bravo pentru ce face Radu Ciocan, un om gospodar care promovează zona, cu drumuri asfaltate, cu școli modernizate, cu investiții moderne în iluminat public, cu oameni foarte gospodari, care au festivalurile renumite, consacrate: Festivalul Păstrăvului, al Plutăritului, ouăle încondeiate sunt câteva dintre emblemele cu care Bucovina se mândrește aici, pe Valea Bistriței”, a încheiat Gheorghe Flutur.

Comandat de PNL, filiala Suceava, cod AEP 21240015

 

 

Vezi si

Aeroportul Sucevei rămâne pe locul 5 ca număr de pasageri la nivel național

Aeroportul Internațional „Ștefan cel Mare” Suceava continuă să se poziționeze pe al cincilea la nivel …