Thursday , March 23 2023

Gheorghe Flutur inițiază un proiect de un milion de euro pentru dotarea școlilor speciale din județ cu mobilier și echipament digital  

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a anunțat că în prima ședință de CJ va supune spre aprobare un proiect în valoare de 4,6 milioane lei, finanțat prin PNRR, Componenta 15: Educație, pentru dotarea cu mobilier și echipamente  digitale mai multor  unități de învățământ special din județ.
Astfel, proiectul prevede dotarea cu echipament digital pentru învățământ în mediul virtual a 116 săli de clasă din cele 6 școli speciale, 63 de clase cu mobilier specific, o sală de clasă de la grădiniță specială Fălticeni cu mobilier tip sport, un laborator de matematică-fizică digital la Centrul Școlar de Educație Incluzivă Suceava (CSEI Suceava), 11 cabinete de asistență psihopedagogică cu echipament digital la toate școlile, un cabinet de religie la Câmpulung Moldovenesc, o sala de sport la CSEI Suceava, 10 ateliere de practică cu echipament digital, la Liceul Tehnologic Special Bivolărie și CSEI Suceava, 4 laboratoare de informatică cu dotări digitale la CSEI Suceava, Liceul Tehnologic Special Bivolărie, Centrul Şcolar de Educaţie Incluzivă ”Sf. Andrei” din Gura Humorului și Şcoala Profesională Specială Câmpulung Moldovenesc.
”Prin aceste dotări avem în vedere asigurarea de standarde la nivel european pentru toți elevii din învățământul special din județul Suceava”, a declarat președintele CJ, Gheorghe Flutur. (O.S.)

Vezi si

Botoșănean prins în trafic la Siret cu 700 de pachete cu țigări ascunse în rezervorul mașinii

În data de 21 martie a.c., polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră …

One comment

  1. Nah ghinion, nu mai e Cristinel. Cine o fi in locul lui?