Friday , April 9 2021

Gheorghe Flutur i-a mulțumit lui Alexandru Moldovan pentru modul în care și-a îndeplinit atribuțiile de prefect

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a ținut să-i mulțumească fostului prefect al județului, Alexandru Moldovan, pentru modul în care și-a îndeplinit atribuțiile.

„Alexandru Moldovan și-a îndeplinit mandatul de prefect în cea mai grea perioadă post-decembristă prin care a trecut județul. Domnul Moldovan s-a achitat mai mult decât onorabil de sarcinile încredințate de către Guvernul României. Este un om foarte bine pregătit profesional, un om cu mult echilibru, onestitate și capacitate de dialog. A fost un câștig pentru județul Suceava și doresc să îi mulțumesc public pentru întreaga activitate desfășurată”, a declarat Gheorghe Flutur. Potrivit șefului administrației județene sucevene, Alexandru Moldovan va reveni în echipa Consiliului Județean Suceava, în funcția de director al Direcției Juridice.

Potrivit celor afirmate de Gheorghe Flutur, este o echipă care are multe provocări la orizont în ceea ce privește treburile județului Suceava. „Încă o dată apreciez și îi mulțumesc pentru munca prestată ca prefect al județului Suceava”, a ținut să specifice președintele CJ Suceava. (D.P.)

Vezi si

Spitalul Județean Suceava face de mâine teste PCR, contra cost

Valoarea unei astfel de investigații este de 250 de lei Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă …