Thursday , June 13 2024

Gheorghe Flutur, din nou pe șantierele de drumuri din județ: ”În cel mai scurt timp, se va circula în condiții normale pe rutele Suceava – Dolhasca, precum și Suceava – Moara – Zaharești – Dărmănești”

secretarasite„De dimineață am fost pe drumul județean care leagă Suceava de Liteni-Moara și Berchișești. Vestea bună este că s-a aplicat peste tot un strat de binder, eliminând astfel praful care a creat disconfort locuitorilor. Se toarnă acum al doilea strat de uzură, iar pentru o aderență mai bună se pune o plasă de aderență, o membrană specială între stratul 1 și stratul 2. Deja se lucrează la finisaje, inclusiv zona podului de la Liteni – Moara fiind finalizată. De asemenea, drumul spre Zaharești este în stadiu avansat. În prezent, constructorul își concentrează forțele în Stroiești pentru finalizarea asfaltării”, a informat președintele Consiliului Județean Suceava.

De asemenea, acesta a fost pe lotul Suceava – Ipotești – Bosanci – Udești – Liteni – Dolhasca din Axialul Suceava – Iași.  ”Mai este foarte puțin de lucru în centrul Bosanciului. În 2-3 zile se va turna primul strat de asfalt și acolo, iar drumul axial prinde contur. Trebuie să recunosc că a fost o concentrare mare de forțe în această perioadă, recuperând mult din termenele inițiale. Acum aceste drumuri județene sunt artere moderne de circulație, cu șanțuri și lucrări de artă, uneori arătând mai bine decât drumurile naționale. Îi asigur pe locuitorii de pe aceste trasee că, în cel mai scurt timp, se va circula în condiții normale pe rutele Suceava – Dolhasca, precum și Suceava – Moara – Zaharești – Vâlcele – Dărmănești”, a spus Gheorghe Flutur. (O.S.)

Vezi si

Povestea extraordinarei vieți a Monicăi Lovinescu, în cadrul expoziției  „Monica, Radioul și Securitatea”, ajunsă la Suceava

Institutul de Investigare a Crimelor Comunismului și Memoria Exilului Românesc (IICCMER), în parteneriat cu Consiliul …