Sunday , February 5 2023

VIDEO. Gheorghe Flutur, cu familia la vot: ”Am votat pentru viitorul tinerilor, pentru bunăstarea și siguranța tuturor locuitorilor județului Suceava”

Duminică dimineață, Gheorghe Flutur,  președintele Consiliului Județean Suceava, candidatul PNL pentru un nou mandat, și-a exprimat votul la Gura Humorului. El a venit împreună cu familia, iar la ieșirea din secția de votare a declarat:

”Am votat astăzi, cu familia lângă mine, am votat pentru continuitate, pentru dezvoltarea și modernizarea județului Suceava. Am votat pentru bunăstarea și siguranța concetățenilor mei din județul Suceava. Am votat pentru revenirea la normalitate, am votat pentru viitorul tinerilor, pentru bunăstarea și siguranța tuturor locuitorilor județului Suceava”, a declarat Gheorghe Flutur, președintele Consiliului Județean Suceava. (D.P.)

Vezi si

Programul detaliat al manifestărilor organizate de Primărie la împlinirea a 635 de ani de la atestarea documentară a Sucevei

Primăria municipiului Suceava a anunțat, sâmbătă dimineață, programul detaliat al manifestărilor prilejuite de sărbătorirea împlinirii …