Tuesday , October 4 2022

UPDATE: Gheorghe Flutur a fost ales președinte al Ligii Aleșilor Locali PNL din România

UPDATE, 15.40: Sambata, la Cluj Napoca, s-a desfasurat Congresul Ligii Aleşilor Locali ai PNL, la care au participat aproape 1.000 de alesi liberali. În cadrul manifestării, a fost ales în funcţia de preşedinte al acestui for Gheorghe Flutur,  presedintele Organizatiei Judetene Suceava a PNL si presedinte al Consiliului Judetean Suceava. Gheorghe flutur  nu a avut contracandidat la alegerile pentru acesta functie. Județul Suceava a fost reprezentată de 50 de persoane (primari, viceprimari, consileri locali și consilieri județeni).

congre alesi 1

congre alesi 2

congre alesi 3

Seful liberalilor suceveni, președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur are mari șanse să preia astăzi conducerea acestui organism național al liberalilor, care cuprinde peste 1.000 de primari și 15.000 de aleși locali PNL . Flutur a declarat că printre proiectele cele mai importante pe care le va susține vor fi implicarea aleșilor PNL în sărbătorirea Centenarului Unirii și nevoia ca liberalii să devină exemple de bună practică în administrația locală. Dacă va fi ales, liberalul sucevean revine automat în conducerea centrală a PNL, ca membru în Biroul Politic Național

Astăzi, la Cluj-Napoca, se desfășoa­ră Congresul Ligii Aleșilor Locali PNL din România, în cadrul căruia aleșii li­berali din toată țara își aleg noua condu­cere. Președintele Organizației Ju­­­dețene Su­ceava a PNL, Gheorghe Flutur, a fost desemnat la începutul lunii noiembrie de Liga Aleșilor Locali din județul Suceava să candideze la președinția acestui organism. Seful liberalilor suceveni, care deține și funcția de președinte al Consi­liului Județean Suceava, a declarat înaintea alegerilor de azi de la Cluj că este optimist și că speră să facă o echipă bună cu ceilalți aleși locali liberali.

Gheorghe Flutur s-a exprimat pentru un proiect important al Ligii Aleșilor Locali PNL, apreciind că este nevoie de implicarea primarilor și aleșilor locali liberali în sărbătorirea Centenarului Unirii.

„Cred că liberalii trebuie să sărbă­torească și să se implice în Centenar. Avem o datorie față de înaintașii noștri liberali, care au contribuit mult la mo­dernizarea României”, a declarat Gheorghe Flutur, care a transmis și faptul că aleșii locali liberali trebuie să vină în primul rând cu exemple de bune practici în administrația locală.

“Sper să fac o echipă bună cu co­legii mei și să reprezint interesele celor peste o mie de primari liberali și 15.000 de aleși locali din România”, a mai declarat președintele liberalilor suceveni.

Trebuie precizat faptul că o alegere a lui Gheorghe Flutur în fruntea acestui or­­ganism ar însemna și o revenire a politicianului sucevean în conducerea centrală a PNL; conform Statutului partidului, președintele Ligii Aleșilor Locali din PNL este membru de drept al Bi­ro­ului Politic Național al partidului. (Tudor A.)

 

Vezi si

1,4 milioane de euro pentru modernizarea unui kilometru de drum județean în zona de munte

Nu mai puțin de cinci oferte au fost depuse la licitația organizată recent de Direcția …

4 comments

  1. soseaua de centura a Sucevei cand e gata ? in campania electorala te chinuia subiectul, acum taci ca vulpea in frigider !

  2. groaznic !

  3. Aceasta probabil pentru vorbe goale fara continut si fara finalitate ale lui Flutur, relevant in acest sens este si faptul ca, asa dupa cum afirma si cei care trec pe aici, judetul Suceava este printre cele mai slab dezvoltate din tara , fiind pe ultimile locuri la numarul locurilor de munca existente, la nivelul salariilor , infrastructura s.a. !!!!!
    In perioada mandatelor sale NU S-A FACUT NIMIC IN JUDET , de amintit faptul ca in perioada lui s-a deviat (tratat) modernizarea soselei Bucuresti – Siret de la Roman la Iasi , ramanand judetul Suceava cu o infrastructura de acum 30 ani si in aceste conditii mai vorbeste de turism ……..

  4. …mai bine zis s-a ales.El este sponsor al acestui “partid”…multe din nelegiuirile facute de subordonatii sai au produs bani pentru “alesi” iar pentru cei ce se lasa amagiti saracie si multa ,foarte multa deziluzie! Au disparut toate campusoarele din jurul Sucevei …le-a impartit “Capra Neagra ” si multocrotitul penal Andriciuc Vasile.
    Cat despre alegerea lui Flutur…este vai de noi cu asa camelioni ce nu vor sa renunte ,dupa ce au distrus tot ce au atins si au adus la putere o adevarata mafie…de toate culorile !