Thursday , September 29 2022

Gheorghe Flutur anunta ca Spitalul Municipal Falticeni a primit de la Guvern un milion de euro

In urma solicitărilor făcute, președintele Consiliului Județean Suceava anunță faptul că Guvernul României a alocat prima transă de bani pentru Spitalul Municipal Fălticeni, peste un milion de euro.


La Spitalul municipal Fălticeni mai sunt de executat lucrări în zona unor scări de acces, iar necesarul cel mai mare este pentru dotarea cu aparatură medicală. Cele mai importante dotări sunt pentru radiologie și imagistică medicală, bloc operator, stație de sterilizare, laborator analize medicale etc.
”Salut deschiderea Guvernului și alocarea primei tranșe de bani pentru Spitalul municipal Fălticeni. Din câte știu mai este nevoie de 20 milioane lei pentru dotarea integrală cu aparatură medicală de ultimă generație. Socotesc că orice investiție este benefică, cu atât mai mult în sănătate, domeniu care pentru mine are prioritate de grad zero”, a declarat Flutur.

Vezi si

Absolventă a Colegiului Național ”Eudoxiu Hurmuzachi” Rădăuți, premiată și felicitată de conducerea ASE București și de ministrul Educației

Absolventa Colegiului Național ”Eudoxiu Hurmuzachi” Rădăuți, promoția 2022, Denisa Siminiuc, a fost premiată și felicitată …