Sunday , December 4 2022

Gest frumos, între vecini aflați în necaz: 2.000 de combinezoane de protecție vor pleca de la Suceava către Spitalul Județean din Piatra Neamț

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, și coordonatorul activității Spitalului Județean de Urgență ,,Sf. Ioan cel Nou” Suceava, gen. (r) Ionel Oprea, s-au pus astăzi de acord pentru ca două mii de combinezoane să fie trimise la Spitalul Județean de Urgență din Piatra Neamț la cererea managerului interimar, dr Daniela Marcoci.


“Sprijinul acordat se dorește a fi un gest de solidaritate față de vecinii noștri care, ca și noi, sunt mobilizați pentru stăvilirea răspândirii COVID-19 și duc o luptă dură pentru salvarea de vieți în timpul pandemiei provocate de SARS-CoV-2”, a declarat Gheorghe Flutur, presedintele CJ Suceava.

La acest moment unitatea medicală nemțeană are nevoie urgent de combinezoane în timp ce Spitalul Județean din Suceava are disponibile un număr care acoperă necesarul pentru mai multe zile.

Vezi si

Tabăra de la Bucșoaia este încă departe de modernizare

Studiul pentru modernizarea Taberei Bucșoaia se apropie de final, dar nu în ritmul în care …

No comments

  1. Ati inceput sa-i faceți campanie electorală lui Flutur? Nu aveti un pic de demnitate. A distrus un județ întreg și acuma face pe bunul samaritean? Rusine.