Saturday , December 3 2022

Generalul Oprea confirmă: „Avem primul medic militar infectat”. Contactii sai din ATI au fost retrasi si inlocuiti cu personal medical din alte orase

Medicul militar care s-a infectat cu coronavirus este un anestezist care fusese detasat de la Cluj la Spitalul Judetean.

Medicul militar-chirurg Ionel Oprea a confirmat pentru Libertatea existenta unui caz de medic infectat cu noul coronavirus  in randul personalului militar detașat la Spitalul Județean de Urgență Suceava.

”Da. Avem un coleg infectat. Nu e nimic anormal. Este secția cu riscul cel mai mare de a te contamina deoarece încărcătura virală e foarte mare. Se lucrează numai cu pacienți infectați”, a declarat generalul Oprea, precizând că acesta a fost transferat pentru tratament la Cluj. ”De la Cluj a fost detașat și l-am retrimis acolo pentru tratament”, a spus medicul militar. Acesta a anunțat că a retras din spital și izolat și pe contacții medicului din ATI. ”Aceștia au fost deja înlocuiți cu alți medici și asistenți pe care i-am adus din alte orașe”, a adăugat Ionel Oprea.

Vezi si

Amendă de 2.000 de lei pentru un șofer din Straja prins transportând lemn fără acte în valoare de 335 de lei

Joi, 1 decembrie, în jurul orei 15:45,  pe DJ 209G, pe raza comunei Brodina,polițiștii au …