Sunday , December 4 2022

Geantă plină cu bijuterii, reclamată ca fiind furată din mașina unui mureșean, la Vatra Dornei

Un bărbat de 31 de ani, din Târgu Mureș, a reclamat faptul că hoții i-ar fi furat din portbagaj o geantă plină cu bijuterii din aur. Proprietarul nu știa exact ce bijuterii se aflau în geantăpolitie

La data de 27 noiembrie 2017, în jurul orei 12.22, Radu Gabor, de 31 de ani, din municipiul Târgu Mureș, județul Mureș, a anunțat prin 112 faptul că i-au fost furate din mașină mai multe bijuterii din aur. Din primele verificări ale polițiștilor a rezultat că bărbatul lucrează ca agent de vânzări la o firmă din Târgu Mureș, societate care are ca obiect de activitate comercializarea bijuteriilor din aur.

Acesta a declarat că în dimineața de 27 noiembrie a.c., în jurul orei 07.50, Radu Gabor a pus într-o geantă lanțuri, brățări, cercei, inele, iar geanta a pus-o în portbagajul autoturismului Dacia Logan cu care a venit din localitatea de domiciliu în direcția orașului Gura Humorului, nefiind însoțit de altă persoană. În jurul orei 11.30, mureșeanul a parcat mașina pe strada Mihai Eminescu din municipiul Vatra Dornei, fără să-și mai amintească dacă a încuiat vehiculul și a mers la un restaurant pentru a lua masa.

Radu Gabor susține că atunci când a revenit la mașină nu a mai găsit geanta în portbagaj, neexistând urme de forțare. De asemenea, acesta nu a putut preciza dacă a încuiat portbagajul și nici caracteristicile exacte ale bunurilor reclamate ca furate.

Pentru transportul bijuteriilor, șoferul declară că a avut un aviz de însoțire, dar acesta se afla în geanta ce a fost furată. Societatea SC Sabion Elen SRL Târgu Mureș nu a luat măsuri pentru organizarea transportului de bijuterii. În acest caz se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „furt calificat” în vederea stabilirii veridicității celor reclamate și a tuturor circumstanțelor producerii evenimentului. (D.Z.)

Vezi si

O femeie de 33 de ani, ajunsă în stare gravă la spital, le-a spus medicilor că s-a înjunghiat din greșeală în burtă în timp ce se certa cu soțul

O femeie în vârstă de 33 de ani din municipiul Suceava a ajuns, sâmbătă după-amiază, …