Monday , March 4 2024

Gardul, santul si copacul, “destinatii” predilecte pentru soferi, duminica dupa amiaza

IPJ Suceava a contabilizat duminic\ dup\ amiaz\ patru evenimente rutiere `n cursul c\rora autovehiculele conduse cu mai mult\ sau mai pu]in\ `ndem=nare s-au lovit de ce au prins `n fa]\ – garduri, [an]uri ori copaci.
Astfel, pe la ora 13.00, Ovidiu M. de 24 ani, din ora[ul Siret, în timp ce conducea un autovehicul pe strada 1 Decembrie din localitate, din cauza carosabilului umed, a pierdut controlul asupra direc]iei de mers [i a intrat cu ma[ina în gardul ce împrejmuie[te o societate comercial\. În urma impactului, Adrian E. de 25 ani, din localitate, pasager în autoturism, a suferit r\ni importante, necesit=nd pentru vindecare zece zile îngrijiri medicale. Conduc\torul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat, [i i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauz\ s-a întocmit dosar penal ce va fi solu]ionat procedural.
~n aceea[i zi, pe la aceea[i or\, pe DN 29A, în afara comunei Adâncata, Petru M. de 28 ani, din municipiul Suceava, în timp ce conducea un autoturism, din cauza vitezei [i a carosabilului umed, a pierdut controlul asupra direc]iei, a p\truns pe contrasens [i s-a izbit într-un copac. În urma impactului, Gheorghe S. de 49 ani, din municipiul Suceava, pasager în autoturism, a suferit r\ni pentru a c\ror vindecare este nevoie de 7-8 zile îngrijiri medicale. Conduc\torul auto folosea centura de siguran]\, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, [i i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
Duminic\ sear\, pe la ora 19.30, pe DJ 209G, în interiorul localit\]ii Straja, minora P. T. de 16 ani, din localitate, în timp ce conducea un moped, pe fondul neadapt\rii vitezei într-o curb\ spre stânga [i a lipsei de experien]\, a pierdut controlul asupra direc]iei de mers, intrând în [an]ul de pe partea dreapt\ a drumului. În urma impactului a rezultat r\nirea grav\ a tinerei, care, de[i avea casc\ de protec]ie, nu de]ine atestat de absolvire a cursurilor de legisla]ie rutier\.
Pe la  ora 22.45, pe DN 2, în interiorul comunei Vadu Moldovei, Andreea T. de 21 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism, din cauza vitezei, a pierdut controlul asupra direc]iei [i s-a izbit într-un gard. În urma impactului, Lucian T. de 20 ani, din comuna Vadu Moldovei, pasager în autoturism, a suferit r\ni serioase. Conduc\toarea auto folosea centura de siguran]\, a fost testat\ cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, [i i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Vezi si

Primăria Suceava intenționează să acceseze noi fonduri elvețiene

Ion Lungu, primarul municipiului Suceava, a anunțat că, după ce a participat la Forumul organizat …