Wednesday , November 30 2022

Garajul unei firme din Sadova, distrus de un incendiu produs de un aparat de sudura folosit necorespunzator

N dou\ capuri de TIR marca ROMAN, un aparat pentru sp\l\torie auto, documente personale [i de înmatriculare auto, precum [i construc]ia de 200 de metri p\tra]i au fost distruse de fl\c\ri

Deta[amentul de pompieri Câmpulung Moldovenesc a intervenit ieri diminea]\ cu dou\ autospeciale pentru localizarea [i stingerea unui incendiu izbucnit la un garaj auto, apar]inând unei societ\]i comerciale din comuna Sadova, de pe strada Principal\.
La sosirea echipajelor, ardea garajul auto, construit din lemn, cu învelitoare din tabl\, existând posibilitatea de propagare la casa de locuit a administratorului [i anexele gospod\re[ti.Incendiul a fost lichidat la ora 12.10.
Au ars aproximativ 200 de metri p\tra]i din garajul auto, un cap de TIR, marca ROMAN, aflat în interiorul garajului, în propor]ie de 90%, elemente combustibile din interiorul unui alt cap de TIR de aceea[i marc\, aflat în imediata apropiere a garajului, un aparat pentru sp\l\torie auto, documente personale [i de înmatriculare auto. S-au degradat aproximativ 100 metri liniari din firele re]elei electrice comunal\, unelte diverse [i alte bunuri aflate în zona incendiului.
Din primele cercet\ri a rezultat c\ incendiul a avut drept cauz\ utilizarea unui dispozitiv de sudur\, f\r\ respectarea normelor P.S.I.
Pompierii au salvat casa de locuit [i anexele gospod\re[ti ale administratorului firmei. (O.S.)

Vezi si

80 de cadre medicale veterinare au solicitat vaccinare antirabică, după semnalarea a patru cazuri de turbare în doar 10 zile

Patru cazuri de rabie la câini din gospodării au fost raportate, în perioada 15 – …