Wednesday , February 8 2023

Gala AMR 2021: Diplomă de Excelență acordată municipiului Suceava pentru gestionarea eficientă a deșeurilor. Ion Lungu, premiat pentru rezultatele din cele 4 mandate consecutive de primar

Primarul Ion Lungu a fost premiat personal cu o Diplomă de Excelență pentru 4 mandate consecutive de primar. 

Municipiul Suceava a fost premiat la Gala Asociației Municipiilor din România, ediția 2021, organizată sub patronajul Președenției României, cu Diploma de Excelență în Gestionarea Eficientă a Deșeurilor.

Această recunoaștere importantă vine după ce, consecutiv, în anii anteriori, municipiul Suceava a câștigat  titlu de excelență pentru:
-Anul 2017, Excelență în Educație
-Anul 2018, Excelență în Iluminat Public
-Anul 2019, Excelență în Transport Public Electric
-Anul 2020, nu a fost organizată gala
-Anul 2021, Excelență în Gestionare Eficientă a Deșeurilor.

De asemenea, Ion Lungu a fost premiat personal cu o Diplomă de Excelență pentru 4 mandate consecutive de primar.

Mă bucur foarte mult pentru acest premiu primit pentru gestionarea deșeurilor, care vine ca o completare pentru clasarea pe locul 4 la cele mai curate și verzi orașe din Romania, conform clasamentului făcut public în data de 29 noiembrie 2021. Avem un sistem modern de gestionare a deșeurilor cu cele 100 de platforme îngropate și 100 semiîngropate. Vom face eforturi în continuare pentru a avea un oraș cât mai curat și cât mai verde”, a declarat primarul Ion Lungu. (O.S.)

 

Vezi si

4 percheziții la Suceava și Liteni. Un cimitir de mașini a eliberat certificate false de distrugere pentru autoturisme din care erau apoi vândute piese și părți din caroserie

Miercuri dimineaţă, patru echipe formate din 8 polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii …

One comment

  1. Serios!? Suceava e cel mai cenusiu si mizerabil oras pe care il cunosc. Nu doar cinci luni pe an, adica atat cat dureaza iarna in Suceava, nu vezi nici urma de maturator in oras, asa ca gunoaie dintre cele mai respingatoare au timp sa se adune pe la toate colturile. Aleile laturalnice peticite ca vai de mama lor, au aspectul unei bude care da pe dinafara, noroaiele se revarsa din asa-zisele spatii verzi carate de cauciucurile masinilor harbuite, parcate alandala, dupa bunul plac al proprietarilor. In majoritatea locurilor din oras aspectul general este de ghetou slinos, cu fatade murdare , canalizari putind a varza murata si ulite inghesuite si sparte.O lume pestrita, mohorata si agresiva, aceasta este Suceava domnului Lungu. Merita cu prisosinta trofeul!