Wednesday , February 1 2023

Furt între frați, la Voitinel

Un individ de 31 de ani i-a furat fratelui său un telefon mobil și suma de 2.000 de lei

La data de 8 august 2018, la ora 21.54, polițiștii din Gălănești au fost anunțați prin 112 de către Ionuț B., de 22 de ani, din comuna Voitinel, despre faptul că fratele său, Ilie Be­gean, de 31 de ani, din aceeași loca­litate i-a furat telefonul mobil. În urma cercetărilor făcute de agenți a re­ieșit faptul că, în timp ce reclamantul dormea la locuința concubinei sale,  din comuna Voitinel, fra­­tele său, Ilie Begean, i-a furat dintr-un portofel suma de 2.000 de lei, iar de pe pat un telefon mobil marca Samsung A5.

În dimineața de 8 august a.c., în jurul orei 04.00, Ionuț B. și Ilie Begean s-au deplasat în localitatea Izvoarele Sucevei pentru a culege afine. După ce s-au întors la domiciliu lor, în jurul orei 16.00, aceștia au stabilit să se odihnească 2 – 3 ore, după care să aleagă afinele culese. Ionuț B. a mers la domiciliul concubinei sale, Florentina M., unde în jurul orei 17.30 s-a pus în pat să se odihnească.

Pe la ora 21.00 l-a trezit concubina lui împreună cu tatăl ei și i-au spuscă a venit fratele lui, a intrat în camera în care acesta dormea, i-a sustras telefonul mobil și a căutat ceva în geaca cu care acesta a fost îmbrăcat când au mers la cules afine. Din verificările făcute de polițiști a mai rezultat faptul că telefonul mobil l-a cumpărat în urmă cu aproximativ o lună de la un individ din comuna Voitinel. În momentul achiziționării telefonului mobil, reclamantul se afla cu fratele său, Ilie Begean, de la care a împrumutat suma de 500 de lei pentru a-l cumpăra. Fratele său i-a înmânat banii persoanei respective, urmând ca Ionuț B. să îi plătească fratelui său suma de 500 de lei.

În acest caz a fost întocmit un dosar penal pentru infracțiunea de „furt”, prejudiciul fiind de 2.500 de lei. (D.Z.)

Vezi si

Sindicaliști din învățământul sucevean vor protesta azi în fața Guvernului pentru salarii decente

Azi, începând cu ora 12.00, circa 1.000 de sindicaliști din sistemul de învățământ vor picheta …