Thursday , August 18 2022

Furt  de haine vechi, semnalat „în direct” la ședința Consiliului Local Suceava

Şedința deliberativului local sucevean ținută în data de 22 aprilie a fost plină de scene care fie erau „incursiuni în penibil”, fie aproape de filmele lui Kusturica.

Spre exemplu, unul din consilierii locali ai PNL, Mihai Flutur, a avut o ieșire destul de abruptă cu privire la comportamentul pe care îl au unii țigani pe care i-a acuzat de toate relele posibile. Referiri au fost făcute îndeosebi la comunitățile din vecinătatea municipiului Suceava și cu toate că multe din fapte pot fi probate cu poze numeroase ori filme postate pe rețelele de socializare, tonul și câteva „adjective” scăpate de Mihai Flutur nu sunt tocmai ceea ce s-ar aștepta sucevenii de la Consiliul Local.

Mai interesant decât asta este faptul că un alt consilier de la PSD a remarcat că în timp ce aveau loc discuțiile despre comportamentul unor țigani, el a primit imagini de la un loc amenajat de Primărie pentru depozitarea hainelor second hand cu o femeie care încerca să fure de acolo. Situația, în mod evident, a stârnit zâmbete pe chipurile unora și nedumerire pe chipurile altora.

Femeia „aburcată” după haine second hand din containerele amenajate în cartierul Burdujeni era cu adevărat o situație inedită, motiv pentru care președintele de ședință, Adrian Arămescu a și spus că ar trebui să sune cineva la 112. Rămâne de văzut dacă incidentul va apărea sau nu pe buletinul de presă al Poliției. (D.P.)

 

Vezi si

119 infectări cu coronavirus înregistrate joi în județul Suceava. Scade numărul de cazuri în țară

În ultimele 24 de ore, în județul Suceava au fost raportate 119 cazuri de infectare …