Wednesday , February 1 2023

Furt de curent, descoperit într-o gospodărie din Fântânele. Proprietarul dă vina pe un electrician pe care nu îl cunoaște

Joi dimineață, polițiștii din Ipotești au fost sesizați de un angajat E-On despre faptul că urmează a efectua un control la o instalație electrică la locuința lui D. Neculai, din satul Stamate, comuna Fântânele, deoarece dețin date că se sustrage energie electrică.

Împreună cu angajații E-on, polițiștii au intrat în curtea locuinței, unde a fost găsit proprietarul, căruia i s-a adus la cunoștință că urmează a se efectua un control asupra instalației de alimentare cu energie electrică în locuință. În urma verificărilor efectuate în podul anexei ce are ca destinație bucătărie de vară, a fost identificată o doză electrică de ramificație, ce era alimentată  prin doi conductori din cupru, alimentați pe branșamentul locuinței, înainte de contorul de înregistrare a consumului de energie.

Proprietarul locuinței a declarat că electricianul care a efectuat lucrări de reparație la instalația electrică a locuinței a efectuat această improvizație, însă declară că nu îi cunoaște identitatea.

S-a întocmit dosar penal privind infracțiunile de „furt” și ,,executarea sau folosirea de instalații clandestine în scopul racordării directe la rețea sau pentru ocolirea echipamentelor de măsurare”.

Vezi si

Anul acesta va fi reluată licitația anulată în pandemie pentru modernizarea a 10 locuri de joacă din Suceava

Primăria Municipiului Suceava va relua modernizarea unui număr de 10 locuri de joacă din oraș …