FOTO – VIDEO: Accident pe Calea Unirii. O maşină scăpată de sub control a lovit un pieton şi a ieşit de pe şosea. Şoferul a făcut stop cardio-respirator

reportersite
22 ianuarie 2021, 7:30

Soferul, un tânăr de 23 de ani, a fost găsit în afara mașinii, inconștient și a fost transportat la Spitalul Județean în stop cardio-respirator. Nu este clar dacă acesta a fost rănit și aruncat  din mașină în urma accidentului sau i s-a făcut rău la volan  

 

Joi după-amiază, în jurul orei 16.45, pe Calea Unirii din municipiul Suceava, în zona Grupului Şcolar, un autoturism a iesit în afara părții carosabile, ajungând în arbuștii de pe marginea drumului. Mașina a respectivă a lovit și un pieton.

La fața locului au intervenit pompierii mitari cu doua autospeciale si doua ambulante SMURD. Şoferul, un tânăr de 23 de ani,  a fost gasit in afara mașinii, în stare de inconștiență, fiind  preluat de ambulanta SMURD TIM.

Pietonul accidentat, un bărbat de aproximativ 40 de ani, a primit îngrijiri medicale. Este in stare stabila și a refuzat transportul la spital, fiind lovit ușor de mașina scăpată de sub control.

Şoferul a fost preluat în stop cardiorespirator și a fost transportat la UPU Suceava. Nu este clar dacă acesta a fost aruncat în afara mașinii în urma impactului cu copacii de pe marginea drumului sau i s-a făcut rău la volan și nu a mai putu stăpâni autoturismul.

Din cauza accidentului, traficul rutier în zonă a fost aproape blocat, cozi uriașe de mașini formându-se pe sensul de coborâre spre Burdujeni până în dreptul magazinului Buco­vina. .