Friday , February 3 2023

FOTO. Primarul Lungu, împreună cu 24 de cupluri „de aur”, la deschiderea oficială a Zonei de Agrement Tătăraşi

Incepând de sâmbătă, 30 martie s-a deschis din nou publicului Zona de Agrement Tătăraşi. Conform primarului Lungu, după aprobarea bugetului, Primăria va monta 3 tiroliene pentru copii şi adulți

Sâmbătă, la Primăria Suceava au fost sărbătorite 24 de cupluri care au împlinit 50 de ani de căsătorie. Conform primarului Ion Lungu, în ultimii 15 ani la Primăria suceveană au fost sărbătorite nu mai puțin de 1.397 de cupluri.

După ceremonia de la Primărie, Ion Lungu si sărbătoriții s-au deplasat la Zona de Agrement Tătăraşi, unde s-a servit o cupă de şampanie cu ocazia acestui eveniment.

Sărbătoriții au fost foarte încântați de această zonă de agrement pe care mulți dintre ei nu au vizitat-o şi au spus că vor reveni împreună cu familiile pentru recreere, să asculte, în zile de duminică muzică de promenadă sau la un picnic.

„Primăria va monta în acest an, după aprobarea bugetului, 3 tiroliene pentru copii şi adulți în aşa fel încât să devină această zonă şi mai atractivă. La Mulți Ani tututor sărbătoriților de azi care au împlinit 50 de ani de căsătorie!”, a transmis primarul Ion Lungu.  (O.S.)

 

 

Vezi si

CSU Suceava și-a aflat adversara din primul tur al Cupei României

Echipa antrenată de Petru Ghervan va debuta în competiției pe terenul Universității Cluj, pe data …