Wednesday , April 7 2021

VIDEO: 23 de persoane rănite în urma unui accident în care a fost implicat un microbuz cu 19 elevi

Accidentul a a fost provocat de un tânăr șofer din Cajvana care, neatent, nu a observat că o mașină din fața sa a încetinit, a intrat pe contrasens și a lovit frontal microbuzul plin cu elevi de la Liceul din Cajvana. A fost declanșat planul roșu de intervenție. In urma impactului, toți elevii, cu vârste cuprinse între 15 și 19 ani, au fost transportați la spital, din fericire fără răni grave. Mai grav au fost lovite persoanele din mașina care a intrat pe contrasens. Polițiștii au descoperit că microbuzul era autorizat pentru transportul a maximum 15 persoane, în el fiind însă la momentul producerii accidentului 19 elevi

 Miercuri, 3 martie, în jurul orei 14.30, pe raza localității Arbore a avut loc un accident rutier în care au fost implicate un microbuz  de transport elevi si doua autoturisme. În total, în cele trei mașini se aflau 26 de persoane, dintre care 19 copii. A fost activat Planul Roșu de Intervenție, la fața locului intervenind 10 ambulanțe, una fiind de transport victime multiple și o autospecială de descarcerare.

Conform ISU Suceava, în urma accidentului  23 de persoane rănite au fost transportate la spital (15 într-o primă fază, alte 8 fiind apoi trimise către UPU Suceava).  Din fericire, conform reprezentanților ISU, toate persoanele implicate în accident sunt conștiente și cooperante.

Polițiștii suceveni spun că accidentul s-ar fi produs din cauza unui șofer de 21 de ani din Cajvana care nu a păstrat distanța față de un autoturism din fața sa care încetinise, a acroșat mașina respectivă și apoi a pătruns pe contrasens, lovind microbuzul cu copii.


În microbuz se aflau elevi de la Liceul din Cajvana, cu vârste cuprinse între 15 și 19 ani. Toți adolescenții din microbuz au fost transportați la spital, niciunul dintre ei nefiind rănit grav. Leziuni mai grave au suferit însă persoanele aflate în autoturismul care a intrat pe contrasens și a lovit frontal microbuzul elevilor.

În urma verificării documentelor, polițiștii au sesizat și faptul că sunt probleme în ce privește legalitatea transportului, în condițiile în care microbuzul respectiv este autorizat pentru transportarea a maximum 15 persoane și în autovehicul se aflau 19 elevi.

Vezi si

taxe, impozite, Suceava, Obiectiv

Veste bună la Primăria Suceava de 1 Aprilie. „Nu este păcăleală”, susține Ion Lungu 

Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, a anunțat că încasările din taxe și impozite la data …