FOTO | Cinci persoane ranite usor in urma unei explozii care a avut loc intr-o anexa de la Manastirea Sihastria Raraului

reportersite
06 iulie 2020, 7:30

Duminica, in jurul orei 14.00, la 112 a afost anuntat faptul ca a avut loc o explozie, probabil in urma unor acumulari de gaze, intr-o incapere a unei constructii anexe din cadrul Manastirii Sihastria Raraului.


In urma deflagratiei, din cauza suflului fierbinte si al geamului incaperii respective, care s-a spart, au fost ranite persoanele din zona, unele suferind arsuri usoare, altele zgarieturi si taieturi de la bucatile de sticla pulverizate.


La fata locului au intervenit pompierii militari cu doua autospeciale de stingere si o ambulanta SMURD, cu sprijinul a doua echipaje SAJ.
Pana in momentul de fata au fost evaluate medical 5 persoane, dintre care doar o femeie urma sa fie transportata la spital.

Ceilalti raniti au refuzat transportul la o unitate spitaliceasca. La o prima evaluare, niciunul nu prezinta rani grave, care sa le puna in pericol viata.


Explozia nu a fost urmata de incendiu, iar dupa investigatiile medicale si acordarea primului ajutor medical, se va cerceta pentru identificarea cauzei probabile si a circumstantelor in care s-a produs explozia.


Suflul exploziei a afectat o camera tehnica si o bucatarie aflate in constructia anexa respectiva.

1 Comentariu pe acest subiect. Spune-ti parerea!

  1. Minu 06/07/2020 la ora 20:04 -

    D-zeu nu bate cu bota , or fi pacatuit calugarii..asa ca au primit un avertisment