Sunday , January 29 2023

Fostul viceprimar al Rădăuțiului, Bogdan Andrei Loghin, implicat intr-un accident mortal, la Sucevița. Victima, o fată de 15 ani care a traversat fara sa se asigure

Miercuri, în jurul orelor 10.20, Bogdan Andrei Loghin, de 38 ani, fostul viceprimar al municipiului Rădăuți, conducea autoutilitara Ford Tranzit, pe DN 17A, pe raza com. Sucevița, având direcția de deplasare dinspre centrul comunei Sucevița spre comuna Marginea.

Ajungând în dreptul magazinului ”La Doi Pași”, Loghina fost surprins de apariția în carosabil a numitei MARCU DIANA , în vârstă de 15 ani, din Sucevița, care se angajase în traversarea străzii prin loc nepermis și fără a se asigura, astfel că victima a fost lovită cu partea din stânga față a autoutilitarei și proiectată spre înainte pe partea carosabilă.

În aceste condiții victima a suferit leziuni grave și a fost preluată de ambulanță pentru a fi transportată la Spitalul Municipal Rădăuți, unde  a decedat la orele 12.00.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar ulterior i s-au recoltat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Din primele cercetări, vinovăția producerii accidentului aparține numitei MARCU DIANA , care traversa strada neregulamentar, urmând ca în urma cercetărilor să se stabilească si o eventuală culpă a conducătorului auto.

S-a întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă, faptă prev. și ped. de art. 192 alin. 1 din CP.

Vezi si

Peste 4.000 de cereri de azil, înregistrate anul trecut la Centrul Regional de la Rădăuți. 3.086 de permise de ședere, acordate ucrainenilor refugiați

Peste 4.000 de cereri de azil au fost gestionate în anul 2022 de polițiștii de …