Saturday , July 20 2024

 Foresta are punctaj maxim după primele două etape ale Ligii a III-a

Foresta are punctaj maxim după primele două etape ale Ligii a III-a. Echipa antrenată de Florin Croitoru și-a trecut în cont a doua victorie stagională, după ce a câștigat sâmbătă, pe stadionul Areni, în fața celor de la CSM Vaslui, cu scorul de 4-2. “Galben-verzii” s-au impus prin golurile marcate de Chika (2), Corniciuc și Mihalciuc, oaspeții reducând din diferență prin Rusu și Buhăescu.

Bucovina Rădăuți a reușit primul succes în actuala ediție de campionat, după ce a câștigat pe terenul celor de la CSM Bacău, cu scorul de 4-2, prin reușitele semnate de R. Ciobanu (3) și Alecsandru.

În schimb, Șomuz Fălticeni a rămas fără victorie în acest sezon, după ce a scos doar o remiză, scor 1-1, acasă, cu Aerostar Bacău. Formația pregătită de Daniel Stoica a condus la pauză prin golul lui Julei, însă s-a văzut egalată în repriza secundă prin reușita lui I. Coroamă. (D.C.)

Vezi si

Absolvent al Colegiului Național Militar ”Ștefan cel Mare”, admis primul la specializarea aleasă din cadrul Academiei Tehnice Militară ”Ferdinand I”

Nu doar elevii Colegiului Națiaonal Militar ”Ștefan cel Mare” Câmpulung Moldovenesc obțin rezultate remarcabile, ci …