Monday , February 6 2023

Foresta a remizat la Bucecea și va întâlni Oțelul Galați în semifinalele barajului pentru promovarea în Liga a II-a

“Galben-verzii” vor încheia play-off-ul Seriei I pe locul 2, după ce au obținut doar un egal, scor 1-1, în fața celor de la Dante Botoșani

Foresta s-a calificat în barajul de promovare în Liga a II-a din postura de ocupantă a locului 2 în clasamentul play-off-ului Seriei I.

Sâmbătă, în penultima etapă a play-off-ului, “galben-verzii” au remizat pe terenul sintetic din Bucecea, scor 1-1, în compania celor de la Dante Botoșani, după ce Chika (’27) a deschis scorul pentru suceveni, iar gazdele au egalat imediat prin Gorovei (’32).

Foresta va întâlni în semifinalele barajului pentru promovare Oțelul Galați, care și-a asigurat primul loc în Seria a II-a a Ligii a III-a în urma victoriei cu CSM Focșani.

Într-un alt meci din penultima etapă a play-off-ului, Bucovina Rădăuți a pierdut sâmbătă, pe terenul celor de la Hușana Huși, cu scorul de 1-2, după ce a deschis scorul prin Stoian (’37).

Vineri, în play-out, Şomuz Fălticeni a obținut o remiză de palmares, scor 1-1, în fieful celor de la Ceahlăul Piatra Neamț. (D.C.)

Vezi si

Peste 500 de șoferi testați în weekend cu aparatele etilotest și drugtest de polițiștii suceveni

Și în weekend-ul recent încheiat, zilnic, peste 100 de polițiști au acționat pe drumurile publice, …