Saturday , February 4 2023

Foresta a plecat la București cu un lot de doar 13 jucători

Echipa suceveană joacă astăzi, de la ora 11.00, pe terenul liderului Juventus București, în deschiderea ultimei etape intermediare programată în actualul sezon în Liga a II-a. “Important este să terminăm campionatul, să nu fim excluși, apoi, la vară, dacă se va găsi vreo soluție, dacă se va mai vrea fotbal la Suceava, vom vedea…”, a declarat antrenorul Bogdan Tudoreanu  

Liga2. Mihalachioaie


Foresta evoluează astăzi, cu începere de la ora 11.00, pe terenul liderului clasamentului, Juventus București, în prologul ultimei etape intermediare programată în actualul sezon al ligii secunde. Meciul se anunță unul de palmares pentru ambele combatante, în condițiile în care gazdele din Colentina sunt promovate deja în Liga I, iar formația suceveană se chinuie să termine campionatul. De altfel, “galben-verzii” au plecat ieri spre București cu un lot doar 13 jucători, dintre care doi portari, în condițiile în care Dumitriu s-a accidentat în runda trecută, Drugă, Mutu și Cerlincă sunt invoiți, iar Mihălă­chioaie (foto) s-a lăsat de fotbal și a plecat la muncă în străinătate. “Important este să terminăm campionatul, să nu fim excluși, apoi, la vară, dacă se va găsi vreo soluție, dacă se va mai vrea fotbal la Suceava, vom vedea…”, a declarat antrenorul Bogdan Tudoreanu.

Foresta (echipa probabilă): Niga – Florescu, Lung, Masella, Vraciu – Aeroaiei, Vl. Stă­nescu, Dănilă, Căi­nari – Grumezescu, Bg. Rusu. Juventus este mare favorită la casele de pariuri, cu o cotă de 1.25 la victorie. De partea cealaltă, un succes al Forestei în Colentina este cotat cu 10.00, în vreme ce egalul are o cotă de 5.15.

Programul etapei a XXXVI-a:

Astăzi: Juventus București – Foresta Suceava Sepsi Sfântu Gheorghe – Dacia Unirea Brăila

Mâine: Luceafărul Oradea – CS Mioveni CS Afumați – Metalul Reșița Dunărea Călărași – Chindia Târgoviște Academica Clinceni – Politehnica Timișoara

Joi: UTA Arad – CS Balotești Olimpia

Satu Mare – CSM Râmnicu Vâlcea (neprogramat)

CS Balotești va sta în această rundă. In meciul direct din tur, Juventus s-a impus în extremis pe stadionul Areni, cu scorul de 2-1, golul victoriei oaspeților fiind marcat de Chipirliu, dintr-un penalty contestat, în minutul 90^2. (Dănuț CHIDOVET)

Vezi si

Foresta a debutat cu o înfrângere în amicale

Echipa antrenată de Dorin Goian a fost învinsă, cu scorul de 1-3, în meciul-test disputat …

2 comments

  1. Dati-va demisia

    Nu le place munca!!!!!!!!!!!!

  2. Bagă bani, bagă bani….