Wednesday , January 19 2022

Foresta a pierdut la limită cel de-al doilea amical disputat în Croația

Echipa suceveană a cedat sâmbătă, în fața gazdelor de NK Istra, cu scorul de 0-1 și rămâne fără punct și fără gol marcat la Arena Cupa.

Foresta a pierdut și cel de-al doilea meci amical disputat la Arena Cup. Echipa suceveană a cedat sâmbătă, în fața gazdelor de la NK Istra, cu scorul de 0-1.

Ocupanta penultimului loc în prima ligă din Croația și-a asigurat victoria printr-un gol marcat de Miskovic, în debutul reprizei secunde, Foresta ratând două șanse bune de egala pe final de meci prin Manole și Chika.

Foresta: Terzic – Pavletic, Simic, Bulat, Crap, Denkovic, Jazanovic, I. Marian, Safarovic, Popovici, Chika. Au mai intrat: C. Mihăescu, Chelari, Samson, Olowaseun, Arnold, I. Mihăescu, Cimbru, Botezatu și Manole. Antrenori: Bogdan Tudoreanu și Antoniu Stoian. Director tehnic: Kuzman Babeu.

Fără niciun punct și niciun gol marcat după primele două runde ale turneului de pe malul Adriaticii, Foresta va întâlni în ultima etapă din faza grupelor formația sârbă OFK Zarkovo, într-un meci programat marți, de la ora 12.00. (Dănuț CHIDOVEȚ)

Vezi si

DSP Suceava a dat până acum 2.300 de amenzi celor care nu au completat corect PLF – formularul digital la intrarea în țară

Cei amendați au început să ”bombardeze” cu tot felul de contestații. Din cauza volumului mare …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *