Thursday , August 18 2022

Ford va lansa 25 de modele noi în Europa. Prima lansare: EcoSport

Ford EcoSport

Ford pregăteşte o campanie ofensivă pe piaţa din Europa, care vizează lansarea a 25 de noutăţi în următorii cinci ani. Faţă de planul din 2012, proiectul implică zece lansări noi, potrivit automarket.ro.
Ford Europe va aplica o strategie de extindere a gamei pentru a-şi creşte vânzările pe Bătrânul Continent. Ramura europeană a constructorului american va lansa mai multe modele, facelift-uri şi versiuni pentru a avea un portofoliu cât mai bogat şi mai proaspăt.
În timp ce planul din 2012 al celor de la Ford viza 15 lansări noi în următorii cinci ani, noua strategie vizează 25 de noutăţi în cinci ani, incluzând modelele deja planificate. Reprezentanţii Ford spun că strategia lor va da roade, aceasta fiind aplicată cu succes şi pe piaţa din Statele Unite ale Americii.
Procesul de împrospătare a gamei Ford va fi derulat în conformitate cu strategia One Ford, urmând ca modelele şi variantele nou lansate să fie introduse uniform pe toate pieţele pe care activează constructorul din Michigan.
Printre lansările iminente ale celor de la Ford se numără noul EcoSport, un crossover de segment B care va lupta în segmentul deschis de Nissan cu al său Juke. Debutul lui Ford EcoSport pe piaţă este aşteptat în decursul anului curent. Mai multe pe automarket.ro

Vezi si

Canotoarea Ionela Cozmiuc va primi titlul de cetățean de onoare al Sucevei

Campioana europeană la canotaj Ionela Cozmiuc va deveni cetățean de onoare a municipiului Suceava. Primarul …