Sunday , February 5 2023

Focar de COVID la Spitalul de Psihiatrie Siret: 34 de beneficiari si 4 angajati sunt infectati

secretarasite


Prefectura Suceava a anuntat miercuri existenta unui focar la Spitalul de Psihiatrie Siret, unde 34 de beneficiari si 4 cadre medicale au fost confirmati pana in prezent cu coronavirus. Dupa evaluare, persoanele infectate cu coronavirus vor fi izolate intr-un pavilion separat. Ancheta DSP continua in acest caz.

“La Spitalul de Psihiatrie Siret, Directia de Sănătate Publica Suceava are în desfășurare o anchetă epidemiologică și efectuează demersurile necesare pentru gestionarea corespunzătoare a focarului epidemiologic. Până în acest moment au fost confirmați pozitiv la virusul SARS COV–2 34 de beneficiari și 4 cadre medicale, în decursul zilei de azi urmând a fi retestați restul pacienților și cadrelor medicale”, anunta reprezentantii Prefecturii.
secretarasite
Persoanele infectate vor fi transportate la Spitalul Municipal Rădăuți pentru evaluare și conduită terapeutică, după care se va dispune la izolarea acestora intr-un pavilion separat din cadrul Spitalului de Psihiatrie Siret, unde vor fi monitorizate zilnic de medicii curanți din unitate.
secretarasite

Vezi si

Autocar cu șase persoane, răsturnat în șant, la ieșirea din Salcea. Nimeni nu a fost rănit

Duminică seara, în jurul orei 19.30,  un autocar a ieșit în afara părții carosabile, la …