Friday , June 14 2024

Flutur vorbește despre profesionalizarea PNL. Primele măsuri: Mapa Primarului și comisie de politici publice

În cadrul Consiliul Național al Ligii Aleșilor Locali Liberali care s-a desfășurat, joi, la Brașov, Președintele Ligii Aleșilor locali din PNL, Gheorghe Flutur a lansat Mapa Primarului care a fost înmânată primarilor liberali pe stick.

„Aici am trecut oportunități de investiții. De la tot ce înseamnă ajustarea prețurilor la fonduri europene, problema garanțiilor cu acea societate mare care a intrat în faliment, sau programul Anghel Saligny”, a explicat preşedintele Ligii Aleşilor Locali din PNL.

Cu această ocazie, Gheorghe Flutur a declarat că proiectele de succes care au fost prezentate în timpul campaniei electorale din 2020 vor trebui să fie „clonate” în fiecare localitate condusă de liberali și că în următorii doi ani primarii trebuie să aibă ca priorităţi investiţiile din localităţile pe care le conduc.

„În campaniile din 2020 aproape toți vorbeam de câteva nume și câteva localități ca povești de succes. Haideți să le clonăm. Și cred că am început să facem asta. Aici am pregătit oportunități de investiții. Mapa primarului. Acum vorbim de mapă. O să vorbim și de sapă. Pentru că asta ne așteaptă în următorii doi ani de mandat”, a declarat Gheorghe Flutur.

Ca prim-vicepreședinte al PNL, Gheorghe Flutur a spus că partidul trebuie să furnizeze politici publice la foc continuu iar asta pentru că „în fiecare zi avem provocări, educație, energie, agricultură, trebuie să vii cu un punct de vedere”. „Am cerut înființarea comisiilor de specialitate și la nivel județean și la nivel național. La nivel național am înființat această comisie de politici publice unde sunt toți colegii vicepreședinți aleși la Congres și președinții de comisii”, a spus Gheorghe Flutur, fără a face un secret din ceea ce tot el a numit o „încercare de a profesionaliza partidul”. (Dan PRICOPE)

 

 

 

Vezi si

Purtând un tricou ”Make Suceava Great Again”, premierul Ciolacu i-a felicitat în mod deosebit pe Gheorghe Șoldan și Vasile Rîmbu pentru victoriile obținute în alegerile de la Suceava

Vineri, 14 iunie, la Sâmbăta de Sus a avut loc o şedinţă a Consiliului Politic …

error: